Ogród Igi - 2009.cz.2
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja próbuję coś wgrać przez TinyPic wolno to idzie, bopo jednym zdjęciu. Coś mi bajty na Fotosiku ruszyły, że zabraknie wolnych. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Chyba nie mam, ale coś już wrzuciłam. Tylko wielkie mi wyszło
nigdy nie wiem jak zmniejszać.

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i pokazały się zdjęcia. Faktycznie, coś jakby z tą wiosną ruszyło, ale u nas ma być jeszcze -10 w nocy w połowie przyszłego tygodnia, więc lepiej niech te maluchy śpią spokojnie. Przecież jeszcze te parę dni wytrzymamy. Za to w ten weekend zapowiada się ok. 8 stopni. Zamierzamy z mężem kamienie układać, zobaczymy, czy maluszek pozwoli 
Igo, co rośnie na dole skalniaka takie brązowe, dużo listków. I jeszcze co to za sosna, taka podcięta od dołu?
Fajnie wyglądają białe znaczki od host chyba. Nie mogę się doczekać Twoich wiosennych zdjęć zeszłorocznych nabytków.

Igo, co rośnie na dole skalniaka takie brązowe, dużo listków. I jeszcze co to za sosna, taka podcięta od dołu?
Fajnie wyglądają białe znaczki od host chyba. Nie mogę się doczekać Twoich wiosennych zdjęć zeszłorocznych nabytków.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Tija u mnie prawie wiosna. Dzisiejsze zniszczenia to następny jałowiec, , bo na poprzednim pani nie kazała leżeć, wykopany zawilec ( to znaczy same czubki, bo ziemia zmarznięta), i zimująca w gruncie fuksja obżarta- dziś będę robić ograniczenia.
Tess picaso nie jest trudne tylko ktoś musi wytłumaczyć.
Ładnie, bo rozgarnęłam te kratery krecie.
Tess picaso nie jest trudne tylko ktoś musi wytłumaczyć.
Ładnie, bo rozgarnęłam te kratery krecie.
Na poprzednim Pani nie pozwoliła leżeć ale ja tak byle oszczędził serduszkę . Iga jakoś nie widzę pomiędzy Wami porozumienia , Ty swoje a piesio swojeiga23 pisze:Tija u mnie prawie wiosna. Dzisiejsze zniszczenia to następny jałowiec, , bo na poprzednim pani nie kazała leżeć, wykopany zawilec ( to znaczy same czubki, bo ziemia zmarznięta), i zimująca w gruncie fuksja obżarta- dziś będę robić ograniczenia.

Czy tą zimującą fuksję można tak jak normalną ,znaczy gałązkę do wody albo w glebę i będzie krzaczek ?
- Lady-r
- Przyjaciel Forum
Fuksja magellanica późno się zazielenia, wtedy chyba można sadzonkę zrobić. Ja w zeszłym roku myślałam, że padła, ale koło maja dała oznaki życia. Fakt przez lenistwo nie okryłam jej za bardzo. 

Mój ogródek cz.1
Mój ogródek cz.1