Mój skrawek ziemi...Gabriela - cz. 2
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Hi hi i może Gabrysia zafunduje nam jakiś łopatologiczny kursik z Gimpa?Elizabetka pisze:Gabrysiu![]()
Zanim wiosna nastanie Gimp'a opanujesz całego i rozbierzesz go na kawałki znajac Ciebie.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Witam w niedzielny, brzydki dzień...
Grażynko, dziękuję.kogra pisze:Gabi mnie też.
Robisz coraz lepsze postępy w nauce.![]()
To kółeczko jest bombowe.
Jak na starą babę, to faktycznie postępy jakieś są...

Monia, to masz dobrze...Monia68 pisze:Gabi, Fireworks jest w pakiecie Macromedii. My kupiliśmy, ale to M jest nezbędne do pracy. Ja korzystam przy okazji
Ja zostanę przy tym co mam.
chatte pisze:
Gabi, ja Ci wierzę, bo u mnie jest tak samo![]()
Żeby nie koszmarne błoto w ogródku, byłoby całkiem fajnie
Widzisz Izuś...to było wczoraj, a dziś...
Jest brzydko, pada deszcz ze śniegiem i tylko +3 stopnie...

Zapowiedzi nawrotu zimy chyba się sprawdzą.
Jadziu, to już przeszłość...Jadzia1 pisze:Gabrysiu u mnie też dziś na troszeczkę wyszło słoneczko ale było tylko +6

Przemku, dzięki...Priam pisze:Na 29 stronie świetne Fotki umieściłaś !!! a piowonie są rewelacyjne

Na piwonie jeszcze trochę poczekamy.

Elżbietko chciałabym, ale to nie jest takie proste.Elizabetka pisze:Gabrysiu![]()
Zanim wiosna nastanie Gimp'a opanujesz całego i rozbierzesz go na kawałki znajac Ciebie.
Jest tam tyle funkcji i nie wszystko łapię.

Aniu, już gdzieś to pisałam, że ze mnie żadna nauczycielka.Raczek pisze:Hi hi i może Gabrysia zafunduje nam jakiś łopatologiczny kursik z Gimpa?Elizabetka pisze:Gabrysiu![]()
Uczennicą mogę być i to dobrą, ale nauczycielką taką jak Ty nigdy nie będę.

Wiolu, już odpowiedziałam Ani...tulipanka pisze: Jestem jak najbardziej za
To nie jest tak że nie chcę, nie umiem przekazywać wiedzy tak jak Ania.
Ja się też jeszcze uczę.
- Gabriela
Boguśko, właśnie teraz się z tym bawię, dopóki mogę.bogusia177 pisze:Fajne Gabryśko .....nie ma co ,
ale wiosną chyba nie będzie czasu na takie cuda ......... :P
to pokazuj teraz póki czas nie goni :P
Potem to będzie inne zajęcie i to bardzo przyjemne...
Asiorku, dziękuję...JSZFRED pisze:Witam,
Gabi przepiękne fotki pokazujesz, upiększasz jeszcze bardziej i tak piękne roślinki, super
czy doba u Ciebie ma 24 godziny, kiedy to wszystko robisz ?
Pozdrawiam
Widzisz, moja doba też ma tylko 24 godziny, i nie chce być dłuższa.
Kiedy to robię... ?
Często siedzę po nocach, i często do1.30...

Ino, Tobie też dziękuję.inag1 pisze:Gabi pięknie aranżacje kwiatów.Jesteś mistrzynią.
No tak Jadziu, wczoraj była naprawdę piękna pogoda, ale przyjdzie nam jeszcze poczekać na powtórkę.Jadzia1 pisze:Gabrysiu u Ciebie choć wczoraj było ciepło i słonecznie a co ja mam mówić![]()
![]()
Przemku, gdyby było kilkanaście ciepłych dni, to u mnie zakwitły by już przebiśniegi.Priam pisze:Na piwonie poczekamy. Ale przed nimi krokusy, przebiśniegi, żonkile, hiacynty i tulipany. Oj już nie mogę się doczekać!
Oglądałam niedawno miejsce pod altaną, gdzie mam je posadzone, i były już na wierzchu.
Miały ok. 4 cm, ale chyba nic z tego, przynajmniej na razie.

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Gabrysiu, Ty sama rozgryzasz tego GIMP-a, czy masz może jakiś cudowny podręcznik?
Też obrabiam zdjęcia w tym programie, ale tylko w podstawowym zakresie, a Twoje cudeńka mnie zachwyciły. Zresztą takie łączenie różnych kwiatów na jednej pocztówce ma też zaletę ze względu na przechowywanie i porządek w zdjęciach.
Dobrze, że wiosna już się zbliża wielkimi krokami, bo oczy mi przy tym komputerze zaczynają wysiadać
Też obrabiam zdjęcia w tym programie, ale tylko w podstawowym zakresie, a Twoje cudeńka mnie zachwyciły. Zresztą takie łączenie różnych kwiatów na jednej pocztówce ma też zaletę ze względu na przechowywanie i porządek w zdjęciach.
Dobrze, że wiosna już się zbliża wielkimi krokami, bo oczy mi przy tym komputerze zaczynają wysiadać

- Gabriela
kubanki pisze:Gabrysiu, Ty sama rozgryzasz tego GIMP-a, czy masz może jakiś cudowny podręcznik?
Aniu, przepraszam że dopiero teraz Ci odpisuję.
Ciągle brakuje mi czasu, a co będzie gdy się sezon zacznie...

Aniu, czytam dużo tutoriali i innych stron, w których opisują jak rozgryźć Gimpa i zrobić różne efekty.
Sama tylko eksperymentuję i czasami coś mi wychodzi.