Storczyki Storczykowej

Zablokowany
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześc Storczykowa :) W trakcie Twojej nieobecności przez forum przeszła lekka burza z piorunami. Forum się wyciszyło. Nie miej nam za złe że nic nie pisałyśmy, ale mi i niektórym innym dziewczynom odechciało się cokolwiek pisac.

Pozdrawiam.
P.S. Zaglądałam na Twojego bloga. Nie zostawiłam wpisu ale z chęcią pooglądałam zdjęcia Twoich storczyków. :)
Awatar użytkownika
platynka80
500p
500p
Od: 8 cze 2008, o 22:32

Post »

ja sie teraz zastanawiam, czy jest cisza i juz będzie? czy to cisza...przed kolejna burzą :(
platynka :)
Szamanka
1000p
1000p
Od: 4 maja 2008, o 12:04

Post »

Kurcze, no ja właśnie nie wiem na czym ta burza stanęła, bo jak chciałam się dostać do Tamtego wątku, to już go zdjęłi... czy coś tam zostało ustalone?
Awatar użytkownika
platynka80
500p
500p
Od: 8 cze 2008, o 22:32

Post »

nie wiem, mi się w pewnym momencie odechciało czytac... a wątek zaginął
platynka :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
MariaTeresa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lut 2008, o 02:43

Post »

Szamanka pisze:Storczykowa, Ciebie nie ma, więc nie piszą ;)
A ja jestem, piszę w swoim wątku, zadaję pytania, proszę o uwagi i porady - i też nikt nie pisze 8) To dopiero jest miłe ;)
Miłe nie jest,ale można wtedy poodwiedzać inne wątki i popytać lub zaprosić do swojego wątku..
osobiście cierpię ostatnio na chroniczny brak czasu mimo,że sypiam po 5-6 godzin na dobę, i nawet jak czytam coś to wolę się nie wypowiadać, bo umysł mało"przytomny" w nocy już mam :(
Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Awatar użytkownika
Adiana
200p
200p
Od: 28 lip 2008, o 12:45

Post »

"Burza" macie na myśli ten temat m.in o TWA ?
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Adiana pisze:"Burza" macie na myśli ten temat m.in o TWA ?
Lepiej nie wywoływać wilka z lasu.
Ja lubię oglądać Wasze storczyki i czasami pochwalić , bo są cudne. Wszystkie :)
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

aha. a o jaki wątek wam chodzi? nie było mnie na forum, więc nie wiem...
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Niektórzy reformować forum chcieli i się zrobiło nieprzyjemnie. Jovanka wywaliła i dobrze. Nie zawracaj sobie głowy. Nie warto.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wanda pisze:Niektórzy reformować forum chcieli i się zrobiło nieprzyjemnie. Jovanka wywaliła i dobrze. Nie zawracaj sobie głowy. Nie warto.
ahaa... ok. a oni w dziale storczykowym pisali?

a tak poza tym, moje storczyki sobie rosną, niektóre kwitną. Liodoro ma już całkiem sporego keiki spomiędzy liści. chyba rzeczywiście kupiłam go bez wierzchołka wzrostu, ale keiczek rośnie tak szybko, że niedługo będzie już duży... na innym Phal. bez wierzchołka też wyrosła nowa roślina, a po pół roku od wyrośnięcia była już na tyle duża, że zakwitła. ale liodoro mimo braku wierzchołka kwitnie pięknie, choć tylko ma 3 kwiaty. te 2 białe Phal. puszczają łodyżki. 1 z nich jest zdeformowana, bo ulistniona 2 małymi liśćmi, które ma zamiast pączków śpiących. ale na końcu rosną jej pąki, ciekawe, jak zdeformowane będą one. Vanda puszcza łodyżkę. nie otwieram okna, by jej nie przewiało. sporo Phalaenopsisów puszcza nowe liście i korzenie. może jesienią puszczą łodygi kwiatowe.
pepe
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 13 sie 2008, o 09:59

Post »

Wanda pisze:Niektórzy reformować forum chcieli i się zrobiło nieprzyjemnie. Jovanka wywaliła i dobrze. Nie zawracaj sobie głowy. Nie warto.
Nie reformować - porozmawiać, wyrazić swoją opinię i przemyślenia, poddać pewne rzeczy dyskusji. Dojść do jakichś WSPÓLNYCH wniosków. Ale jak się okazało - można pisać dobrze albo wcale... I nie jest to uwaga do Jovanki - zrobiła co uważała za słuszne, w sumie dobrze postąpiła zdejmując temat, który przestał być merytoryczny (taki był przez chwilę na początku, później, ech, szkoda pisać, pozostał niesmak jedynie...).
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Duśka, jak miło, że się pojawiłaś :P
Poczytałam sobie, co u Twoich pupili: szaleją jednym słowem, czekam na zdjęcia tego keiki wychodzącego spośród liści.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

dorcia pisze:Duśka, jak miło, że się pojawiłaś :P
Poczytałam sobie, co u Twoich pupili: szaleją jednym słowem, czekam na zdjęcia tego keiki wychodzącego spośród liści.
dałabym zdjęcie keika, ale raczej mi nie wolno robić zdjęć liściom, korzonkom itp. keiki jest już dość duże, ma 2 liście, ten dłuższy ma 8-9 cm długości. rośnie bardzo szybko. jak wyjeżdżałam keiki było kilka razy mniejsze. za pół roku może już zakwitnąć.
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Storczykowa dlaczego nie można robić listkom zdjęć ;:88
Orchideomaniak
500p
500p
Od: 19 sie 2008, o 21:59