Ogród Igi - cz.4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj cie moli goście. Po kolei.
Aniu, Wisz ,że zawsze możecie przyjechać, a może będzie pogoda teraz w twe wolne dni.Zapraszam serdecznie.
Wisienko , na brak miejsca narzekam, bo chciałabym duże drzewa, a nie latać z sekatorem na wysokości 3 metrów , aby sosny w ryzach trzymać.A bylinami nie ma problemu, tniemy i wydajemy.
Witaj Zeniu, bardzo się cieszę z Twojej wizyta, ja również bywam u Ciebie.
Violettko, to nie ja pytałam o wierzbę. :wink
Aniu, Wisz ,że zawsze możecie przyjechać, a może będzie pogoda teraz w twe wolne dni.Zapraszam serdecznie.
Wisienko , na brak miejsca narzekam, bo chciałabym duże drzewa, a nie latać z sekatorem na wysokości 3 metrów , aby sosny w ryzach trzymać.A bylinami nie ma problemu, tniemy i wydajemy.
Witaj Zeniu, bardzo się cieszę z Twojej wizyta, ja również bywam u Ciebie.
Violettko, to nie ja pytałam o wierzbę. :wink
- dianek
- Od: 24 lip 2008, o 11:43
Iga śliczne żurawki ^^ rewelacyjnie to skomponowałaś kolorystycznie - gratuluje ^^
Pozdrawiam, Diana
Mój ogródek
Mój ogródek
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Kaliny są świetne, jak podrosną będzie co pokazywać, bo na razie to dwuletnie krzaczki, więc nie za duże.liska pisze:Iga ile Ty masz tych kalin!!! wow...
Widzę, że jesteś prawdziwą ich miłośniczką.
a z Poulsenkami to Auchan zrobił nam niespodziankę![]()
Chyba wykupiłyśmy wszystkie
Róż było więcej, ale i tak był problem gdzie je wsadzić. Mają pączki , to za chwilkę się okaże jakie są.

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga, deszczowa seria piękna. Poetycko ujęłaś te krople w obiektyw 
Rabatka hostowa śliczna i nie da się ukryć, że u siebie ściągnęłam Twój pomysł z żurawkami czerwonymi wśród nich. Chyba się nie pogniewasz?
Jakby była ładna pogoda w weekend, to może faktycznie udałoby się nam w końcu do tego parku wybrać i przy okazji na chwilę Was odwiedzić. Strasznie bym chciała. Będziecie w sobotę w domu?

Rabatka hostowa śliczna i nie da się ukryć, że u siebie ściągnęłam Twój pomysł z żurawkami czerwonymi wśród nich. Chyba się nie pogniewasz?
Jakby była ładna pogoda w weekend, to może faktycznie udałoby się nam w końcu do tego parku wybrać i przy okazji na chwilę Was odwiedzić. Strasznie bym chciała. Będziecie w sobotę w domu?