Już swoją porcję lania dostałeś, nie rozrabiaj młody nie rozrabiaj przecież nie jest znowu z Ciebie taki cud ......Grzesiu pisze:Gorąca kobita i same młodziki się schodzą![]()
![]()
![]()
Tylko nie młotkiem.....
Genia
Grzesiu nie powiedziałam starszy pan tylko starszy niż jesteś tak ok 30.tceGrzegorz B pisze:Geniu miło mie-genia pisze:Bardzo zapraszam jak tylko masz czas i ochotę.A jeszcze zapomniałam miło Cię widzieć nie wiem czemu ale myślałam że jesteś o wiele starszy. Miła niespodziankaGrzegorz B pisze:A mnie na ciasto nikt nie zaprosił
Geniaa do starszego pana jeszcze mi daleko, a może już mentalnie nim się staję, że tak pomyślałaś
![]()
![]()
Aniu to mnie zaskoczyłaś bo myślałam że teraz .To ja się tak sam nazwałam a Grzesiu tylko tak od czasu do czasu drażni.kubanki pisze:Ja też dopiero niedawno tam trafiłam, ale w sumie mało osób się tam przedstawiło. Szkoda
Jeśli starsi państwo to po 70., to słusznie Geniu gonisz Grzesiaza to, że tak się do Ciebie zwraca. Muszę powiedzieć, że ze zdjęcia na awatarku wyglądasz ciut starzej niż z tego dzisiejszego z Idą. Bardzo przystojna kobieta w kwiecie wieku z niego wygląda
No nastolatka to nie jestem jak mówi Grzegorz B swoje lata mam.jollla500 pisze:Trochę przyznam racji Ani , jak wcześniej bywałam u Gieni to myślałam że to starsza pani ( nie obraź się (Geiniu)
Potem jak Gienia pokazała swoje zdjęcia, to super babeczka i zdziwiłam się że wtedy myślałam że jest o wiele starsza.
Prawdę mówiąc mi wiek nie przeszkadza, czy ktoś ma 15 czy 40 czy 70 lat rozmawiać można tak samo