Leśny ogród Eli -2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

JAKUCH pisze:Elu super zdjęcia wcale się nie dziwię ,że nasz śp. papież tak upodobał sobie góry . Chatka na tym jednym zdjęciu po prostu marzenie. Skocznię też super ujęłaś
Witaj Jadziu :wit
Góry są piękne, szkoda tylko, że tego na moich zimowych fotkach nie widac jak bardzo :(
Takich chatek w Zakopanem powstaje więcej, niektóre są naprawdę wyjątkowo piękne :shock:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

kogra pisze:Elu cieszę się, że zajrzałaś do swojego wątku.
Zakopane mimo wszystko najładniej wygląda wczesnym latem, ale byłaś teraz i szkoda że pogoda nie dopisała.
U mnie też jeszcze buro, zimno i deszczowo - śniegowo na przemian.
Chyba dopiero w kwietniu się ociepli - tylko jak przetrwać ten ponury czas.
Tylko słoneczko może tu coś zmienić.
Witaj Grażynko :wit
Byłam już w górach latem i wiem ile pięknych widoków mają do zaoferowania. Niestety, córka zaplanowała wyjazd właśnie w tym, niezbyt korzystnym terminie, zależało jej.

U mnie też pogoda 'barowa', nawet mi się przez okno nie chce już wyglądac na ogród, chociaż tam narcyzy w pąkach już mają kwiaty i widac, że wiosenne rośliny tylko czekają na promienie słońca żeby zakwitnąc ponownie.... ;:3
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Elu piesio ma 9 lat, to nie mało, ale i nie dużo. Z mojej wiedzy wynika , że Goldeny nie żyją bardzo długo.Ale nic go nie boli, bo jak się rozrusza to biega .Elu czy będę niegrzeczna jak zapytam czy pamiętasz o irysach, tych ciemnych, niskich?Chętnie podeślę coś w zamian.
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

iga23 pisze:Elu piesio ma 9 lat, to nie mało, ale i nie dużo. Z mojej wiedzy wynika , że Goldeny nie żyją bardzo długo.Ale nic go nie boli, bo jak się rozrusza to biega .Elu czy będę niegrzeczna jak zapytam czy pamiętasz o irysach, tych ciemnych, niskich?Chętnie podeślę coś w zamian.

9 lat, to nie jest 'staczy' wiek, nawet jak na dużą rasę :roll: Pozory mogą mylic, ale zrobisz jak uważasz, tyle tylko, że psy cierpią i umierają z godnością....w milczeniu....

O irysach pamiętam i zawsze staram się dotrzymywac danego słowa, tyle, że musisz uzbroic się w cierpliwośc. Irysy dzieli się w sierpniu :(
W zamian nie pogardzę jakąś hostą, której nie mam :wink:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

jolami pisze:Elu dziękuję za wycieczkę do Zakopanego :lol: Nie miałam okazji tam być to chociaż na zdjęcia popatrzę..Widoki ładne i chatka ładna :lol:
Witaj Jolu :wit
Bardzo proszę :D Koniecznie się wybierz w te okolice, naprawdę warto. Wiele tu jest do zobaczenia.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agawa pisze:A ja chcę do Zakopanego, jeszcze tam nie byłam :(
Witaj Lidko :wit
Ja też chcę znów tam pojechac, tyle że latem. Chciałabym porobic trochę fotek, a jest czemu ;:228 Z Kasprowego rozciąga się wspaniały widok na panoramę Tatr, który podczas mojej zimowej na nim wizyty zasłaniały mgły :evil:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

marpa pisze:A u Eli - jak zwykle - piękna sesja zdjęciowa z Zakopanego - jakbym tam była.Dzięki. MIŁEGO DNIA! ;:31 Maryna.
Witaj Maryno :wit
Bardzo mi miło, że Ci się podobało, dziękuję ;:180 :D
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Elu, góry zapierają dech :D Oj będę musiała się wybrać.
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Ellaa pisze:
iga23 pisze:Elu piesio ma 9 lat, to nie mało, ale i nie dużo. Z mojej wiedzy wynika , że Goldeny nie żyją bardzo długo.Ale nic go nie boli, bo jak się rozrusza to biega .Elu czy będę niegrzeczna jak zapytam czy pamiętasz o irysach, tych ciemnych, niskich?Chętnie podeślę coś w zamian.

9 lat, to nie jest 'staczy' wiek, nawet jak na dużą rasę :roll: Pozory mogą mylic, ale zrobisz jak uważasz, tyle tylko, że psy cierpią i umierają z godnością....w milczeniu....

O irysach pamiętam i zawsze staram się dotrzymywac danego słowa, tyle, że musisz uzbroic się w cierpliwośc. Irysy dzieli się w sierpniu :(
W zamian nie pogardzę jakąś hostą, której nie mam :wink:
Zobaczymy która się trochę rozrośnie, bo raczej są jeszcze młode, ale na pewno się dogadamy.
Do weta podejdę przy okazji , jak zrobi się cieplej, bo to moja koleżanka ogródkowa. Właśnie wprowadziła się do nowego domu i mam być siłą doradczą co do ogrodu, to wtedy pogadamy.
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Ellu, zdjęcia z Zakopanego cudne. Od wielu lat już tam nie jeżdżę, ale sentyment z dzieciństwa pozostał. Z rodzicami wielokrotnie jeździliśmy w Tatry i chodziliśmy latem po pięknych szlakach. Przestaliśmy jak w Tatrach zrobiło się ciasno. Przy wejściu na Kościelec na przykład, musieliśmy kiedyś czekać pod szczytem z pół godziny, bo grupka pań w szortach i butach miejskich przeciskała się pomiędzy skałami w bardzo oryginalnym stylu :)
Pokaż wiosnę w swoim ogrodzie, proszę :)
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37

Post »

Elu, nareszcie jesteś :lol: No to zaczynamy nowy sezon ogródkowy ;:35
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agawa pisze:Elu, góry zapierają dech :D Oj będę musiała się wybrać.
Wybierz się koniecznie...i nie zapomnij zabrac aparatu fotograficznego... :wink:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

iga23 pisze: Do weta podejdę przy okazji , jak zrobi się cieplej, bo to moja koleżanka ogródkowa. Właśnie wprowadziła się do nowego domu i mam być siłą doradczą co do ogrodu, to wtedy pogadamy.
Bardzo przydatne sąsiedztwo... :wink:
iga23 pisze: Zobaczymy która się trochę rozrośnie, bo raczej są jeszcze młode, ale na pewno się dogadamy.
Nie wątpię.... :wink:... jakby co, mogę poczekac do następnego sezonu....ogrodnik przecież jest cierpliwy... :wink:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

kubanki pisze:Ellu, zdjęcia z Zakopanego cudne. Od wielu lat już tam nie jeżdżę, ale sentyment z dzieciństwa pozostał. Z rodzicami wielokrotnie jeździliśmy w Tatry i chodziliśmy latem po pięknych szlakach. Przestaliśmy jak w Tatrach zrobiło się ciasno. Przy wejściu na Kościelec na przykład, musieliśmy kiedyś czekać pod szczytem z pół godziny, bo grupka pań w szortach i butach miejskich przeciskała się pomiędzy skałami w bardzo oryginalnym stylu :)
Pokaż wiosnę w swoim ogrodzie, proszę :)
Aniu, no to teraz Ty musisz swoim dzieciom pokazac piękno naszych gór.... :wink:

Taki 'popis' wyobraźni pań też miałam okazję 'podziwiac' schodząc kiedyś latem z Kasprowego....japonki, klapeczki, szpileczki, dzieciaki na rękach i ....szlakiem po kamieniach na Kasprowy....szkoda gadac...:roll:

Niestety, na fotki z mojego ogrodu trzeba trochę poczekac, ale jak tylko będzie to możliwe pstryknę co nieco :wink:
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

zanna pisze:Elu, nareszcie jesteś :lol: No to zaczynamy nowy sezon ogródkowy ;:35
Aniu nawe nie wiesz jak mi miło się zrobiło, że Ty się cieszysz.... :oops: :lol:
A toś mnie zaskoczyła.....beze mnie sezon ogródkowy by się nie zaczął :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :;230 :;230 :;230 ....qurczę to dobrze, że się przeziębiłam i mam czas na forum.... ;:1 ;:11 ;:23 :;230
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”