Moje storczyki - galeria zuzulec

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 22:14

Post »

Madziu,
będą, będą - baterie cały czas w ładowarce ;)

Dla podkręcenia atmosfery pokaże to, co działo się z tym moim indywidualistą jeszcze jakiś czas temu ;) - teraz sytuacja przedstawia się inaczej ;)
Obrazek
Pozdrawiam słonecznie ;:3
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
monisia
200p
200p
Od: 9 lut 2008, o 17:24

Post »

On z tego samego miejsca puścił pęd kwitowy i kwiatka? :shock: wygląda zjawiskowo :)
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No proszę jakie cuda. Tego środkowego różowego mamy podobnego. :lol:
Koteczka piękna absolutnie. 8)
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

piękne Phalaenopsisy :)
Awatar użytkownika
Meggi
100p
100p
Od: 12 lut 2008, o 21:21

Post »

I storczyczki piękne i kotka. Rewelacja!!!
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

no proszę,mój Phal.wypuścił dokładnie tak samo dwa pędy z jednego uspionego oczka :D jak fotosik przestanie strajkować dam fotki w moim wątku
pozdr Dorota
Moje storczyki
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dziękuję Wam kochane za odwiedziny .. fakt, że nie mam dzis żadnych kokosanek - hahaha - jestem na diecie - ja!!! osobiście !!! Walczę z tłuszczykiem póki jestem sama w domku. A że to jeszcze potrwa, więc mam nadzieję wygrać nie tylko walkę ale i całą wojnę .. ;)
Jutro zamieszczę fotki, bo z tym fotosikiem coś nie tak i wówczas zobaczycie jak to naprawdę jest z tym moim indywidualistą.
Miłego wieczoru Wam życzę, bo ja już uciekam stąd .. dziś i tak długo tutaj pobyłam ;)
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dzień dobry,

i kolejny dzien minąl bezpowrotnie, nawet nie wiem kiedy i zastanawiam się, kiedy to uciekł mi ten wczorajszy dzień? Czy Wy tez tak macie? Kiedys dni się wlokły - a teraz - fiu... i nie ma ..
Obiecałam Wam foteczki, ale wczoraj wyszło jak wyszło, przedwczoraj po załadowaniu baterii - znowu Fotosik zastrajkował, więc w końcu dzis przyszedł na nie czas:

Na tej foteczce są te, które w tej chwili kwitną. Nie jest to najlepsze zdjęcie, ale cóż począć - oświetlenia dobrego było brak. Był to ranek, slonko po drugiej stronie bloku się znajdywało - i efekt jaki jest - każdy widzi ;)
Obrazek

Jezeli chodzi o tego mojego indywidualistę, to drugi pęd wyszedł z oczka pędu, który wcześniej wyszedł z uśpionego oczka pędu głównego. Troszkę namieszane, ale mam nadzieję, że zrozumiałe ;)
Obrazek

a tutaj widać, jak wyglądają pączki - całkiem całkiem ;)
Obrazek

I jeszcze dodam zdjęcie pączka, który już jest w pełnym rozkwicie .. ale tak mi się podoba, że nie mogłam się oprzeć ;)
Obrazek
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

piękne Phalaenopsisy :)
Awatar użytkownika
Narine
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 paź 2007, o 20:51
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

i kolejny dzien minąl bezpowrotnie, nawet nie wiem kiedy i zastanawiam się, kiedy to uciekł mi ten wczorajszy dzień? Czy Wy tez tak macie? Kiedys dni się wlokły - a teraz - fiu... i nie ma ..
Oj ja też tak mam. Ani się obejrzę,a tu już kolejny dzień mija, a jeszcze tyle do zrobienia ;:219

Śliczna pastelowa kolekcja :wink: U mnie obecnie przewaga różu.
Ostatni blady piegusek śliczny. Taki delikatniutki.
Pączki zapowiadają dużo radości. Moje pędy boczne tkwią w miejscu od dłuższego czasu... Mają jakieś 0,5cm i ani myślą o dalszym wzroście :roll:
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Moje falusie też puszczają. Będą kwitly na bank. Dwa wiem, jak, ale dwa, to niespodzianka. Nie mogę sie już doczekać.
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witajcie ...

ach, jakoś zaniedbałam ostatnio wszystko - a to przez osobiste problemy, z którymi już niedługo się uporam - więc i czasu mniej. A jak już z problemami będzie spokój, to trzeba będzie przysiąść nad książkami, bo sesja zbliża się wielkimi krokami. ;)

Wczoraj, jako prezent urodzinowy - przybył do mnie kolejny Falenopsis. Jutro porobię fotki i wkleję. Była też ogroooooooooooooooooomna niespodzianka od męża - także fotki jutro ;)

Miłego wieczoru ....
Lucyna
Moje storczyki ...
dorcia
1000p
1000p
Od: 19 lut 2008, o 19:20

Post »

Lucynko ta ogrooooomna niespodzianka od męża to..... (podejrzewam, że storczyk, ale pokaż jaki) :P
Awatar użytkownika
zuzulec
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Dorotko,

i tutaj muszę Cię rozczarować - nie jest to storczyk. Jest to bukiet ciętych kwiatów ( :cry: - szkoda, bo krótko u mnie będą), które zamówił jeszcze przed wyjazdem ....
Lucyna
Moje storczyki ...
Awatar użytkownika
sonia
1000p
1000p
Od: 21 maja 2007, o 00:50

Post »

Lucynko spóźnione lecz szczere życzenia dużo zdrówka, radości, zdanych egzaminów, nowych stroczyków i obfitych kwitnień tych, które juź u Ciebie mieszkają ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”