Haneczko dzięki, już się zdecydowaam- po trochu wszędzie.
Tess mam nadzieję, że zadziała.
Aniu ja chętnie na różne roślinki. Nasiona kupuję, bo podobają mi się obrazki, a dzwonka mam , ale słabo się wysiewa, lub pewnie go wypielam.A bardzo lubię.
Tija możecie targać.
Elu jak chodzi o zajmowanie miejsca to pieski mają opanowane, że trzeba się rozwalić.
zakochałam się, normalnie zakochałam się w Twoim ogrodzie jest przepiękny i widać, że tworzony z miłością i pasją.
Sony jest świetny no i w czarnym mu do mordki ;) (nie śmieje się, bo moje czorty nie raz już tak wyglądały )
jezeli pozwolisz będe czerpała z Twoich pomysłów, ech nie moge się doczekać gdy będę mogła się pochwalić choć w 1/10 tak pięknym ogrodem
pozdrawiam cieplutko i byle do wiosny :*
... popatrz jeszcze raz, psia dusza większa jest od psa, i kiedy się uśmiechasz do niej, ona się huśta na ogonie ...
Anika, mój ogród wcale nie jest taki piękny, zdjęcia mają to do siebie ,że lekko przekłamują. Mam jeszcze wiele do zrobienia, ale będziesz zawsze miłym gościem u mnie.
Cześć, dzięki za szałwie. Dopiero dziś zajrzałam, bo przedwczoraj walczyliśmy z przenoszeniem zdjęć (niestety z niepowodzeniem na picasa), a wczoraj miałam imprezę urodzinową średniaczka (6 lat). Wieczorem jeszcze z mężem przysiedliśmy i przerzuciliśmy część zdjęć na imageshack. Nawet nieźle chodzi. Za to Twoje szałwie ładowały mi się ok. 5 minut Moje wyglądają w sumie podobnie, potem sprawdzę jak tam listki u nasady, jak radzisz.
Jakie róże chcesz zamawiać? Ja też bym sobie ze 3-4 na początek kupiła w tym roku. Już będą rosnąć, a ja będę nabywać wprawy w ich uprawie. Jednak temu urokowi nie da się oprzeć...