Bożenka moja działka ma 9 rok, ale roślinki są sadzone w różnym wieku.Najstarsze mają po 8 lat i potem coraz młodsze.Raczej sadzimy małe rośliny. Może sosny tak ładnie rosną , bo to są nadwiślańskie piaseczki.Jest mi bardzo miło, że choć wirtualnie byłaś w moim ogrodzie, a teraz czekam na spotkanie w realu. Ale poczekamy na cieplejsze dni.Ogrody są piękne latem.Babopielka pisze:Przebrnęłam przez cały Twój ogródstrona po stronie
ale musiałam zobaczyć cały
Sosny macie piękne i jakie duże ,chyba były sadzone takie większe , bo niemożliwe ,żeby Wam tak szybko urosły
Reszta roślin też wypasiona i ja się kompleksów nabawiłam
Z tego co mówiłaś to Wasz ogród ma trzy lata
jeśli tak to ja chylę czoła przed Wami
Nasz ogród ma 11 lat ,a przy Waszym wygląda jak kopciuszek , aż wstyd będzie go pokazać
Ogród Igi - cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Zanna bardzo chętnie, bo pewnie spać będę u dzieci .Jak będzie bliżej to się zgadamy.Niestety z Tiją się minę, ale ona nie może przyjechać wcześniej, a ja 4 już jestem w pracy.
Witaj Moniko, dla mnie już ranek, niestety jeszcze dużo sprzątania, nawet na działkę nie mam czasu.
Majko, koty są milutkie, ale jakoś wolę psy.
Aniu, myślę, że może są inne , późniejsze gatunki i dlatego nie wypuszczają.
Witaj Moniko, dla mnie już ranek, niestety jeszcze dużo sprzątania, nawet na działkę nie mam czasu.
Majko, koty są milutkie, ale jakoś wolę psy.
Aniu, myślę, że może są inne , późniejsze gatunki i dlatego nie wypuszczają.