a bo nie lubię jak ktoś kłamie!!!!jollla500 pisze:liska pisze:ale kłamczucha jesteś!!!!!!
przecież masz 25 :P
Lisko musisz mnie wydawać
Skromny ogród Joli - 2009r cz.1
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jollu, dzięki że mi kawałeczek metrowca zostawiłaś.
I przepraszam za zamieszanie z ptakami, sama nie jestem znawcą, a chciałabym. Tyle tego u nas. Wiosną żurawie pasą się na łące naprzeciw domu, czaple cały rok latają do stawów sąsiadów, dudki to moje ukochane ptaki, też się pojawiają w okolicy, w domu zbieram różne drobiazgi z nimi, w sikorkach zakochałam się w tym roku, nie mogę się napatrzeć przez kuchenne okno jak buszują wśród rozwieszonych słoninek (mam ich 5 odmian). No i dzięcioły, też jest ich trochę, a zupełnie nie rozpoznaję który jest który. Mieszkając na wsi, a prawie w lesie człowiek dowiaduje się jak mało wie o przyrodzie go otaczającej. Przecież do tego dochodzą płazy, gady i ssaki. Wszystkiego tu pełno. Warto się o nich jak najwięcej dowiedzieć, żeby znać kto swój, a kto wróg w ogrodzie
Miłego wieczoru
I przepraszam za zamieszanie z ptakami, sama nie jestem znawcą, a chciałabym. Tyle tego u nas. Wiosną żurawie pasą się na łące naprzeciw domu, czaple cały rok latają do stawów sąsiadów, dudki to moje ukochane ptaki, też się pojawiają w okolicy, w domu zbieram różne drobiazgi z nimi, w sikorkach zakochałam się w tym roku, nie mogę się napatrzeć przez kuchenne okno jak buszują wśród rozwieszonych słoninek (mam ich 5 odmian). No i dzięcioły, też jest ich trochę, a zupełnie nie rozpoznaję który jest który. Mieszkając na wsi, a prawie w lesie człowiek dowiaduje się jak mało wie o przyrodzie go otaczającej. Przecież do tego dochodzą płazy, gady i ssaki. Wszystkiego tu pełno. Warto się o nich jak najwięcej dowiedzieć, żeby znać kto swój, a kto wróg w ogrodzie

Miłego wieczoru

- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Jolu! Na Dolny Śląsk już raczej nie wrócę i nie będę pracował, ale lubię tam wracać i odwiedzać znajomych więc niewykluczone, że i Ciebie odwiedzę. Przy okazji poznam Oleśnicę, bo przyznaję się bez bicia, że nie znam tego ładnego miasteczka.
Za to Trzebnicę bardzo lubię - zwłaszcza piękny jar bukowy.
Za to Trzebnicę bardzo lubię - zwłaszcza piękny jar bukowy.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Też bym skosztowała metrowca, ale nie mogę go znależć .
Jolu chyba musisz zrobić nowy i poczęstować dziewczyny którym się nie dostało.

Jolu chyba musisz zrobić nowy i poczęstować dziewczyny którym się nie dostało.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki