Ogród Igi - 2008r
- Wisienka
- Przyjaciel Forum
- Od: 9 lis 2006, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ojejku! Aż tyle ich masz?!
Piękna kolekcja Iguś.
Fajnie, że wstawiłaś zdjęcia i to z nazwami!
Dzięki również za informacje, że lubią piaseczek. W tym układzie moim muszę koniecznie
wiosną go podsypać, bo rosną w ziemi gliniastej wymieszanej trochę z ogrodniczą .
Świetne są te wszystkie z przebarwieniami, a i płożące mam już dawno na
oku - pierwszy raz zobaczyłam je u eMZeta i spodobały mi się bardzo.

Piękna kolekcja Iguś.
Fajnie, że wstawiłaś zdjęcia i to z nazwami!

Dzięki również za informacje, że lubią piaseczek. W tym układzie moim muszę koniecznie
wiosną go podsypać, bo rosną w ziemi gliniastej wymieszanej trochę z ogrodniczą .
Świetne są te wszystkie z przebarwieniami, a i płożące mam już dawno na
oku - pierwszy raz zobaczyłam je u eMZeta i spodobały mi się bardzo.
Pozdrawiam serdecznie
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj,
a to mi podpasowałaś, najpierw Wersal, a później jałowce. Piękne masz i jaki wybór. Kiedy ostatnio tak skupiłam się na hostach, mój mąż zapytał, czy już nie lubię jałowców i stwierdził, że teraz ja będę kolekcjonowała hosty, a on jałowce. Ale to nie jest prawda, że przestałam je lubić. Do mnie też są najlepsze, bo piaseczek mam taki sam jak Ty.
Super się ogląda takie podpisane zdjęcia. Ja postaram się od wiosny wstawiać zdjęcia z wpisanym również rokiem sadzenia - tak robi Tadeusz i to jest bardzo cenne jeśli chce się sprawdzić jak szybko rośliny rosną.
Dostałam potwierdzenie zamówienia host. Może wiosną odbierzemy je osobiście, ale pod warunkiem, że będą je mieli do 10 kwietnia gotowe. Pan Zubrik napisał, że jest to możliwe, jeśli będzie sprzyjająca pogoda, jeśli nie, to nasze zamówienie powinno być zrealizowane do końca kwietnia
Będę jeszcze się przypominać.
a to mi podpasowałaś, najpierw Wersal, a później jałowce. Piękne masz i jaki wybór. Kiedy ostatnio tak skupiłam się na hostach, mój mąż zapytał, czy już nie lubię jałowców i stwierdził, że teraz ja będę kolekcjonowała hosty, a on jałowce. Ale to nie jest prawda, że przestałam je lubić. Do mnie też są najlepsze, bo piaseczek mam taki sam jak Ty.
Super się ogląda takie podpisane zdjęcia. Ja postaram się od wiosny wstawiać zdjęcia z wpisanym również rokiem sadzenia - tak robi Tadeusz i to jest bardzo cenne jeśli chce się sprawdzić jak szybko rośliny rosną.
Dostałam potwierdzenie zamówienia host. Może wiosną odbierzemy je osobiście, ale pod warunkiem, że będą je mieli do 10 kwietnia gotowe. Pan Zubrik napisał, że jest to możliwe, jeśli będzie sprzyjająca pogoda, jeśli nie, to nasze zamówienie powinno być zrealizowane do końca kwietnia

- EwkaEs
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Prawdę mówiąc nie wiedziałam,ze owocki mają tylko dzikie jałowce. Bo i spotykałam dotąd tylko dzikie.Bardzo lubię ich zapach.Kiedy robiłam kadzidło na Trzech Króli wpakowałam ojcu przeorowi bardzo dużo jałowca i zebranego przez siebie i z Herbapolu.iga23 pisze:Ewuś owocków nie mam, bo owocują te leśne a takich u mnie nie ma. Może te szlachetne też ? Najstarszy ma 6 lub 7 lat. To co pamiętałam podpisałam. Resztę muszę sprawdzić.