Kolorowy ogród Geni - 2008r
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
kochana to zdrać mi gdzie jest to targowisko
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
-
- Od: 3 lis 2006, o 18:22
Witaj Geniu!
Jestem po raz pierwszy gościem u Ciebie! Obejrzałam cały wątek Twojego ogródka i jestem zachwycona!
Jest taki kolorowy, wesoły i swojski! Przepiękne rabaty kipiące kolorem i różnorodnością gatunku! Taka prawdziwa wiosna u Ciebie w ogrodzie - największe wrażenie zrobiły na mnie tulipanki i irysy!!!! Marzenie!
Cieszę się również, że poznaję nową miłośniczkę róż i hortensji!
Serdecznie pozdrawiam!

Jestem po raz pierwszy gościem u Ciebie! Obejrzałam cały wątek Twojego ogródka i jestem zachwycona!

Cieszę się również, że poznaję nową miłośniczkę róż i hortensji!

Serdecznie pozdrawiam!
Kasia
Ogród Cilli
Ogród Cilli
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj MONIKO Cieszę sie że odwiedziłaś mnie w moim ogrodzie. Postaram się Cię odwiedzić .
Genia
Zyto Dziękuję i zapraszam częściej
Zosiu to targowisko jest w Toruniu na Nowickiego. Ale u nas w Toruniu i w okolicach dostaniesz każdej wiosny w każdym ogrodniczym sklepie no i oczywiście jesienią.
Genia
Kasiu cieszę się, że podoba Ci Się mój ogród., no i oczywiście ze Cię poznałam
Genia
Genia
Zyto Dziękuję i zapraszam częściej
Zosiu to targowisko jest w Toruniu na Nowickiego. Ale u nas w Toruniu i w okolicach dostaniesz każdej wiosny w każdym ogrodniczym sklepie no i oczywiście jesienią.
Genia
Kasiu cieszę się, że podoba Ci Się mój ogród., no i oczywiście ze Cię poznałam
Genia
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobry wieczór,
właśnie wpadłam do Ciebie i musiałam straszne zaległości nadrobić. Tyle się dzieje w Twoim wątku, takie piękne kwiaty pokazujesz. Cieszę się, że mieszkasz niedaleko, bo będę mogła o porady w sprawach zakupowych się dobijać.
Przepiękne masz lilie. Bajeczne kolory. I tyle odmian. Napisz może jeśli można prosić, jak się nimi zajmujesz od początku. Kupujesz cebule, czy już rośliny? W jakich odległościach sadzisz, na jakiej glebie i co ew. do niej dodajesz, czy nawozisz. Poważnie zastanawiam się nad zakątkiem liliowym w moim ogrodzie, w sąsiedztwie host, pod sosną, ale nie w cieniu, bo od strony południowo wschodniej. Czy myślisz, że to dobry pomysł? Jak głęboko się korzenią, bo ja mam piach i muszę lepszej ziemi nawieźć i nie wiem na jaką głębokość to zrobić.
Ja ostatnio mało się udzielam na forum, bo po pierwsze cały czas choruję i głowa i oczy mnie od komputera bolą, a po drugie synek coraz więcej nie śpi i cieszę się chwilami spędzanymi z nim. Poza tym mało się teraz nowych zdjęć pojawia, a ja najbardziej lubię oglądać ogrody. Widzę więc, że do Ciebie jest po co wracać
Absolutnie nie zamykaj wątku. Masz go dla kogo prowadzić
;:6
właśnie wpadłam do Ciebie i musiałam straszne zaległości nadrobić. Tyle się dzieje w Twoim wątku, takie piękne kwiaty pokazujesz. Cieszę się, że mieszkasz niedaleko, bo będę mogła o porady w sprawach zakupowych się dobijać.
Przepiękne masz lilie. Bajeczne kolory. I tyle odmian. Napisz może jeśli można prosić, jak się nimi zajmujesz od początku. Kupujesz cebule, czy już rośliny? W jakich odległościach sadzisz, na jakiej glebie i co ew. do niej dodajesz, czy nawozisz. Poważnie zastanawiam się nad zakątkiem liliowym w moim ogrodzie, w sąsiedztwie host, pod sosną, ale nie w cieniu, bo od strony południowo wschodniej. Czy myślisz, że to dobry pomysł? Jak głęboko się korzenią, bo ja mam piach i muszę lepszej ziemi nawieźć i nie wiem na jaką głębokość to zrobić.
Ja ostatnio mało się udzielam na forum, bo po pierwsze cały czas choruję i głowa i oczy mnie od komputera bolą, a po drugie synek coraz więcej nie śpi i cieszę się chwilami spędzanymi z nim. Poza tym mało się teraz nowych zdjęć pojawia, a ja najbardziej lubię oglądać ogrody. Widzę więc, że do Ciebie jest po co wracać

Absolutnie nie zamykaj wątku. Masz go dla kogo prowadzić