Ogród Igi - 2009.cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Park Jurajski został założony w zeszłym roku na terenie miejskiego parku za starym drzewostanem.Aby mieszkańcy nie byli pokrzywdzeni, gdyż był to teren spacerowy zaproponowano bilet wieczny. Za wykupienie jednego bilety i okazanie się meldunkiem dostaje się kartę wstępu.Miasto nie sprzedało tego terenu a jedynie wydzierżawiło na 20 lat.
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzień dobry, choć znowu mroźny,
przepraszam, że tak nie na bieżąco, ale coś mi w ciągu dnia nie idzie siadanie do komputera, mały coraz aktywniejszy, w domu ciągle coś do roboty (pranie, sprzątanie, gotowanie), starsze dzieci do dopilnowania i tak dzień za dniem leci, a ja na forum czasu nie znajduję. Teraz starszaki pojechały z dziadkiem do szkoły/przedszkola, a ja na chwilę usiadłam. Ale mały już piszczy, więc szybciutko.
W temacie host cisza, bo wszystko ustalone. Jeśli będę tam po 15 kwietnia, odbiór osobisty, jeśli wcześniej - zależy czy zdążą przygotować. Raczej wszystko wskazuje na to, że będę (lub mąż) po 15, bo wyjazd na narty ma być właśnie po Wielkanocy, ale to jeszcze nie na 100% pewne. Jak się ostatecznie wyklaruje na pewno dam znać.
Czytam sobie Twój wątek na bieżąco, ale na pisanie naprawdę mam mało czasu. Podziwiam, że taki piękny skalniak sami zaprojektowaliście i wykonaliście. Naprawdę macie z czego być dumni. Też uważasz, że takie wspólne ogrodowe pasje pozytywnie wpływają na rozwój związku ? ;)
przepraszam, że tak nie na bieżąco, ale coś mi w ciągu dnia nie idzie siadanie do komputera, mały coraz aktywniejszy, w domu ciągle coś do roboty (pranie, sprzątanie, gotowanie), starsze dzieci do dopilnowania i tak dzień za dniem leci, a ja na forum czasu nie znajduję. Teraz starszaki pojechały z dziadkiem do szkoły/przedszkola, a ja na chwilę usiadłam. Ale mały już piszczy, więc szybciutko.
W temacie host cisza, bo wszystko ustalone. Jeśli będę tam po 15 kwietnia, odbiór osobisty, jeśli wcześniej - zależy czy zdążą przygotować. Raczej wszystko wskazuje na to, że będę (lub mąż) po 15, bo wyjazd na narty ma być właśnie po Wielkanocy, ale to jeszcze nie na 100% pewne. Jak się ostatecznie wyklaruje na pewno dam znać.
Czytam sobie Twój wątek na bieżąco, ale na pisanie naprawdę mam mało czasu. Podziwiam, że taki piękny skalniak sami zaprojektowaliście i wykonaliście. Naprawdę macie z czego być dumni. Też uważasz, że takie wspólne ogrodowe pasje pozytywnie wpływają na rozwój związku ? ;)
-
- Kontakt:
Tija na miejscu skalniaka chciałam posadzić RH. Jest tam teraz sporo cienia co widać bo zaczęły się rozrastać mchy.
Aniu fajnie by było gdyby się udało odebrać osobiście. Roślinki nie byłyby wymęczone.Maluszek na pewno jest bardzo absorbujący i tak podziwiam ,że znajdujesz czas na wejście. I tym bardzie mi miło z odwiedzin. Obiecałam sobie ,że jak przyjadą roślinki to pojadę w odwiedziny.Mam nadzieję również przy okazji odwiedzić również Gienię jak będzie jej pasowało.Mój skalniak to pestka w porównaniu do twoich nasadzeń, ale trzeba się cieszyć tym co się ma, niektórzy mają jeszcze mniejsze ogrody.[/b]
Aniu fajnie by było gdyby się udało odebrać osobiście. Roślinki nie byłyby wymęczone.Maluszek na pewno jest bardzo absorbujący i tak podziwiam ,że znajdujesz czas na wejście. I tym bardzie mi miło z odwiedzin. Obiecałam sobie ,że jak przyjadą roślinki to pojadę w odwiedziny.Mam nadzieję również przy okazji odwiedzić również Gienię jak będzie jej pasowało.Mój skalniak to pestka w porównaniu do twoich nasadzeń, ale trzeba się cieszyć tym co się ma, niektórzy mają jeszcze mniejsze ogrody.[/b]
-
- Kontakt:
Na dworze zima zła. Chyba mi nikt nie nagada jak powstawiam trochę innych zdjęć. Oto pies SONY. jest współwłaścicielem ogrodu więc i jemu należy się kawałek uwagi. Zdjęcia są skanowane, rok 2000 mój prezent pod choinkę.

Pierwsza wizyta na działce- rok 2000.

Tak odpoczywam po spacerze.

Tu mam około 2 lat.

Ciężko ustać w miejscu jak wokół tyle ciekawych rzeczy.

Zmęczony po figlach całego dnia.

Zostałem ojcem!!!

Państwo źle zrobili ogrodzenie i można było bryknąć na ucieczkę. O jak przyjemnie zmienić kolor skóry.
Teraz już jestem poważnym psem.

A w tym roku na gwiazdkę dostałem budę.

Ale i tak najbardziej lubię ocieplenia które moja pani robi roślinkom.

Pierwsza wizyta na działce- rok 2000.

Tak odpoczywam po spacerze.

Tu mam około 2 lat.

Ciężko ustać w miejscu jak wokół tyle ciekawych rzeczy.

Zmęczony po figlach całego dnia.

Zostałem ojcem!!!

Państwo źle zrobili ogrodzenie i można było bryknąć na ucieczkę. O jak przyjemnie zmienić kolor skóry.

Teraz już jestem poważnym psem.

A w tym roku na gwiazdkę dostałem budę.

Ale i tak najbardziej lubię ocieplenia które moja pani robi roślinkom.

Rewelacja!
Faktycznie, kolor włosków zmieniony drastycznie i bez uprzedzenia!
Pięknego masz psa!

Faktycznie, kolor włosków zmieniony drastycznie i bez uprzedzenia!

Pięknego masz psa!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę