Napisałam, że chcę katalog, ale ma być dopiero w nowym roku, więc nie wiem czy przyśląMiiriam pisze:Aniu - a czy ty płaciłaś za ten katalog ?
I napisałas tylko, że chcesz sam katalog?

Izo, dzięki za pocieszenie, ja żyję nadzieją, że dzieci wyrosną, bo nie mogę się pogodzić z myślą, że do końca życia synek ma być na sterydach wziewnych. Szukam alternatywy, ale rozważnie, żeby nie zrobić z niego królika doświadczalnego.
Czy te sadzonki były spore, masz może jakieś ich zdjęcia, jak wyglądały po przyjściu? W sumie to dość tanie źródło na te starsze odmiany, bo nowości jak wszędzie drogie. Ja dopiero zaczynam kolekcję, więc szukam raczej tych starszych i tańszych. Rozważam nawet odbiór osobisty, bo i tak od dawna wybieramy się zwiedzić tamte okolice na Słowację, więc akurat byłaby dobra okazja.iga23 pisze:Aniu,jak na pewno czytałaś wirus host objawia się po 3 a nawet 5 latach. Nie mogę powiedzieć że źródło jest pewne, Bo te moje dopiero rozwinęły pierwsze listki i przyszła zima.Nie piszę za dużo na forum , ale zawsze czytam i jak jest po co to się odzywam. Chętnie Ci we wszystkim pomogę jak będę mogła.
Witam Elizabetko i cieszę się, że mogę Cię gościć. Mam nadzieję, że wiosną widoczki będą piękniejsze i coraz piękniejsze. Ciekawe ile z planów uda nam się zrealizować w nadchodzącym sezonie