Przemku, lilia jest już w wodzie! Dziękuję
Zrobiłam tak, jak mówiłeś, z tym że użyłam zamiast worka ... kawałka starych rajstop ... Tak kiedyś radził pewien forumek.
To co było z lilią, to chyba wiem co to, tylko zabij! - nie przypomnę sobie w tej chwili nazwy
Różami to się obkupiłeś Musisz mieć sporo miejsca do sadzenia
Ewo o tym to nawet nie myślę, tylko coraz więcej roślin się mnie podoba
Dawid zaszalałem wiem , za bardzo stanowczo za bardzo , ale to takie zadośćuczynienie sobie zrobiłem za tą za długą, za mroźną i za bardzo śnieżną zimę
Izo na zdrowy rozum to miejsca brak ale ja sadzę i sadzę i dlatego robię te dróżki obkładane kamieniami aby nie zasadzić całego ogrodu, żeby chociaż przejść było można
Witaj Przemku, widzę, że prace ruszyły pełną parą. Te obłożenia iglaków kamieniami to dobry pomysł. Będziesz coś tam jeszcze robił? Chodzi mi o jakieś nasadzenia. Czy po prostu obsypiesz korą ? Z zakupami to też nieźle szalejesz Ale to już norma o tą porę roku. Jak zobaczy się coś ciekawego, to oczyma wyobraźni widzi się to u siebie w ogrodzie Mi to się zdarza i to dość często
z tymi zakupami to chyba wszyscy na forum mamy tak samo ,chęci przerastają prawie zawsze możliwości .moja lista jeszcze w domu .Przemku ale ty szalejesz bo już masz naprawdę dużo i ładnie .uwielbiam iglaki jak ty ale pod warunkiem że kwiaty w sąsiedztwie zachwyciły mnie tez hortensje ,już zaplanowałam zakup bukietowych ,bo też mam kłopot z ogrodowymi
Przemku, czy z tych róż będziesz tworzył osobną kompozycję?
Ja też powoli przekonuję się do iglaków.
Zwłaszcza zimą są niezastąpionym akcentem ożywiającym ogród.
Przemku gdzie ty się podziewasz .chciałam spytać o te agawy u ciebie .ja też ich mam ale mam okropny kłopot z transportem z domu i z powrotem masz jakieś rozwiązanie
I udało się Odnalazłyśmy go w szkółce i mam nadzieję, że pokaże nam teraz swój wiosenny ogród.
Miło było Cię poznać Przemku. Podziwiam, że masz taki zadbany kolekcjonerski ogród mimo stałego zajęcia przy uprawie ziemi.
Z przyjemnością przejrzałam Twój wątek i mam nadzieję, że teraz pokażesz nam choć troszkę zdjęć na bieżąco, a resztę w długie jesienno zimowe wieczory.
Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja do spotkania
Witajcie bardzo się cieszę że udało nam się spotkać bo o mały włos i bym przegapił to spotkanie ostatnio miałem dużo obowiązków i już nie miałem siły na pisanie na forum jedynie na chwilkę zaglądam do Waszych ogródków systematycznie robie zdjęcia to jak tylko znajdę dłuższą chwilę to postaram się nadrobić zaległości. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny