Prezenty piękniutkie zarówno Twój jak i mamy

Kasia ma rację u zroślich te pozwijane listki to normalne...ja mam taką która ma jeden pęd i jest tak że ma dwa rozwinięte listki kolejnego ma już zwiniętego a następny jest znowu normalny

Aniu, serdecznie dziękuję za życzenia i radyAndziax007 pisze:Kamilo ja również składam najserdeczniejsze życzenia![]()
Prezenty piękniutkie zarówno Twój jak i mamy![]()
Kasia ma rację u zroślich te pozwijane listki to normalne...ja mam taką która ma jeden pęd i jest tak że ma dwa rozwinięte listki kolejnego ma już zwiniętego a następny jest znowu normalny
Moniko, ja mojego dziś wyjęłam z doniczki, żeby wiedzieć co i jak. Był lekko przelany, więc poleżał sobie trochę poza doniczkązeberka4 pisze:skrzydłokwiat świetny,też takiego mam i naprawdę bardzo ładnie rośnie,ja swojego po krótkim czasie przesadziłam ale wyszło mu to na dobre
Kasiu dziękujękatarzyna3221 pisze:WitamFajny skrzydłuś i zroślicha ..
![]()
Wszystkiego dobrego z okazji urodzin.![]()
Bartku, serdecznie dziękujęDelete pisze:Ja również życzę Wszystkiego Najlepszego, coraz większej kolekcji oraz aby nigdy nie zabrakło miejsca na parapetach.
Patrycjo, dziękujępingu pisze:O, jak tu kwieciście![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. ;:73
Fajny skrzydłuś i wiadereczko jest super.
Dziękuję serdecznie. Fuksji mam kilka różnych odmian, a tutaj pokazałam tylko te różowe.igor944 pisze:Piękne fuksje
pozdrawiam
Moniko, dziękuję! Piwonia przepiękna, a zapach ma jeszcze cudniejszy. Strasznie lubię te roślinyharpia411 pisze:Wszystkiego najlepszego![]()
Celinko, wiem o tym, ale jakoś paprocie się u mnie nie trzymają. Widziałam ostatnio takie maleńkie w don. 5cm, chyba kupię do akwarium ze storczykamitrzynastka pisze:Kamilko w sypialni najlepiej trzymać paprocie jonizują ujemnie co pozytywnie wpływa na nasz organizm
O, takluczek95 pisze:o widzę że zajmujesz się też doniczkowcami ;)
A jak się nim opiekujesz? Bo mama ma podobny..