Prezenty piękniutkie zarówno Twój jak i mamy

Kasia ma rację u zroślich te pozwijane listki to normalne...ja mam taką która ma jeden pęd i jest tak że ma dwa rozwinięte listki kolejnego ma już zwiniętego a następny jest znowu normalny

skrzydłokwiat śiewtny,tez takiego mam i naprawdę bardzo ładnie rosnie
 skrzydłokwiat śiewtny,tez takiego mam i naprawdę bardzo ładnie rosnie  ,ja swojego po krótkim czasie przesadziłam ale wyszło mu to na dobre
,ja swojego po krótkim czasie przesadziłam ale wyszło mu to na dobre 

Aniu, serdecznie dziękuję za życzenia i radyAndziax007 pisze:Kamilo ja również składam najserdeczniejsze życzenia
Prezenty piękniutkie zarówno Twój jak i mamy
Kasia ma rację u zroślich te pozwijane listki to normalne...ja mam taką która ma jeden pęd i jest tak że ma dwa rozwinięte listki kolejnego ma już zwiniętego a następny jest znowu normalny
 To moja pierwsza zroślicha, więc każda porada jest na wagę złota
 To moja pierwsza zroślicha, więc każda porada jest na wagę złota  
 Moniko, ja mojego dziś wyjęłam z doniczki, żeby wiedzieć co i jak. Był lekko przelany, więc poleżał sobie trochę poza doniczkązeberka4 pisze:skrzydłokwiat świetny,też takiego mam i naprawdę bardzo ładnie rośnie,ja swojego po krótkim czasie przesadziłam ale wyszło mu to na dobre

Kasiu dziękujękatarzyna3221 pisze:WitamFajny skrzydłuś i zroślicha ..

Wszystkiego dobrego z okazji urodzin.

Bartku, serdecznie dziękujęDelete pisze:Ja również życzę Wszystkiego Najlepszego, coraz większej kolekcji oraz aby nigdy nie zabrakło miejsca na parapetach.
 Kolekcja się powiększa z tygodnia na tydzień
 Kolekcja się powiększa z tygodnia na tydzień  Niestety parapety są coraz bardziej zastawione, mimo że w zeszłym roku część została poszerzona. Kilka zdublowanych roślin będę musiała oddać/sprzedać/ zamienić, słowem- pozbyć się, by mieć miejsce na inne.
 Niestety parapety są coraz bardziej zastawione, mimo że w zeszłym roku część została poszerzona. Kilka zdublowanych roślin będę musiała oddać/sprzedać/ zamienić, słowem- pozbyć się, by mieć miejsce na inne.

Patrycjo, dziękujępingu pisze:O, jak tu kwieciście

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. ;:73
Fajny skrzydłuś i wiadereczko jest super.

Dziękuję serdecznie. Fuksji mam kilka różnych odmian, a tutaj pokazałam tylko te różowe.igor944 pisze:Piękne fuksje
pozdrawiam
Moniko, dziękuję! Piwonia przepiękna, a zapach ma jeszcze cudniejszy. Strasznie lubię te roślinyharpia411 pisze:Wszystkiego najlepszego

Celinko, wiem o tym, ale jakoś paprocie się u mnie nie trzymają. Widziałam ostatnio takie maleńkie w don. 5cm, chyba kupię do akwarium ze storczykamitrzynastka pisze:Kamilko w sypialni najlepiej trzymać paprocie jonizują ujemnie co pozytywnie wpływa na nasz organizm

O, takluczek95 pisze:o widzę że zajmujesz się też doniczkowcami ;)
 doniczkowcami, czyli kaktusami, storczykami i resztą zielonych, mam też ogród :)Ogólnie to zielono u mnie...
 doniczkowcami, czyli kaktusami, storczykami i resztą zielonych, mam też ogród :)Ogólnie to zielono u mnie...

A jak się nim opiekujesz? Bo mama ma podobny..

)
 )