Ogród Igi - cz.3
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Z tym jeszcze nie próbowałam, ale z córką też tak mieliśmy. Na szczęście dzieci w samochodzie głównie śpią, przynajmniej nasze. Byle fotelik do piątku doszedł, bo w ten pierwszy mały już się prawie nie mieści. Za ciasno w nim ma. Rośnie jakbym go jakimiś odżywkami faszerowała, a jest tylko i wyłącznie na piersi.
Fakt trochę poszły w górę , ale nic to fajnie że je w końcu mam , dziecko się strasznie cieszyiga23 pisze:Serduszka wielkie?

Na razie nie ma co się za bardzo spieszyć jeszcze pogoda pod górkę , wyjdą roślinki zrobisz rozeznanie i na spokojnie zrobisz wykopki .iga23 pisze:Tak, ze roślinki wyślę jak będzie już je dobrze widać. Mam już pudełka, teraz czekam na wiosnę.
Iga teraz najważniejszy remont , kurcze mam nadzieję że uda Ci się upilnować fachowców by wszystko grało cacy .
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Igo. Widzę nie tylko po zachowaniu roślin że wiosna tuż , tuż ale także po zachowaniach naszych. Ja także o niczym innym ostatnio nie myślę tylko o kwiatkach. Gdzie się z domu nie ruszę to tylko kierunek.........kwiatki. Co to się z człowiekiem nie robi?. No niestety, niektóre ceny cebulowych powalają z nóg...a tyle by się jeszcze chciało.
Widzę że i ty zakupy już pewnie porobiłaś. Ciekawe czy wszystkie....czy kiedykolwiek się da zrobić wszystkie. 

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mój ma 5 miesięcy i waży 7600, ale Twój wnuk w takim razie raczej go przebijeiga23 pisze:Mój 3 miesięczny wnuk ma 7 kg, a Twój mały?

Niezła waga

Byłam na spacerze obowiązkowym. Pogoda nieciekawa. Wiatr taki zimny wieje. Jeszcze trzeba poczekać na wiosnę.
- hanka55
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Hahahhahaa, i tak samo rosną rośliny na naturalnych, organicznych nawozach !kubanki pisze:Z tym jeszcze nie próbowałam, ale z córką też tak mieliśmy. Na szczęście dzieci w samochodzie głównie śpią, przynajmniej nasze. Byle fotelik do piątku doszedł, bo w ten pierwszy mały już się prawie nie mieści. Za ciasno w nim ma.
Rośnie jakbym go jakimiś odżywkami faszerowała,
a jest tylko i wyłącznie na piersi.
Naturalne daje siłę !