Wilczomlecze śliczne. U mojej mamy rośnie jeden dziki. Też jest piękny z tymi wielobarwnymi łodyżkami

Aguś, one już mają noski prawie na wierzchu...aguskac pisze:Dzięki za odpowiedź o narcyzach. W takim razie czekam aż wylezą i niech się mnożą hihihi
eukomis pisze:Gabrysiu piękne zdjęcia robisz ,ja tak nie potrafię.pozdrawiam
Aniu, kupiłam nasiona.kubanki pisze:Gabrysiu, to napisz mi jeszcze proszę, czy tę szałwię trójbarwną masz z nasion, czy z sadzonki? Zachwyciła mnie, a szałwie dobrze się u mnie czują.
Wilczomlecze śliczne. U mojej mamy rośnie jeden dziki. Też jest piękny z tymi wielobarwnymi łodyżkami
Tak Izuś, rozsiewają się, szczególnie ten pstry.liska pisze:I chyba same się wysiewają prawda? (wilczmlecze)
Ja miałam 2 wilczomlecze - bardzo wdzięczne roślinki
Grażynko,dzięki za linka, ale jak ja teraz mam iść spać ?kogra pisze:Gabi obejrzyj na dobranoc.![]()
![]()
Wprawdzie to zeszłoroczna, ale myślę, że warto będzie zajrzeć do tegorocznej.
Miłego oglądania.
Reniu, to nie będę już pokazywać zdjęć...jesteś ważniejsza i nie chciałabym aby coś Ci się stało.reniazt pisze:Gabrysiu - ja przez twoje fotki dostanę kiedyś zawału serca.![]()
Co tutaj wejdę do ciebie, to przeżywam szok.
A już te banieczki z ciemiernikami - no nie.... nie mam słów...i koniec.
Krysiu, te białe narcyzy pięknie pachną.kryska pisze:Pobiegałam po ogrodzie, nadrobiłam zaległości. Gabi, wszystkie kwiatki ładne ale narcyzy cudo. Te białe to pachną, prawda? Kiedyś białe były w każdym ogrodzie a teraz upolować nie mogę.
Haneczko, dzięki za linka.Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
Pooglądałam liliowce z linka,który podesłała Grażynka.Są piękne ale cena-boli głowa.
Popatrz Gabryś tutaj,chyba są tańsze i też piękne.
http://www.liliowce.cba.pl/galeria.html