Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

piterek pisze:Ale cudne te ciemierniki, kurczę gdzie ona to dostała? Też bym strasznie takowe chciał! :)
Piotrze, Liska mówiła że w hipermarkecie Aschon nie wiem czy dobrze napisałam .W Toruniu nie ma takiego sklepu ,ale jak wiem to nie wszędzie we wszystkich były.Teraz żeby tylko na pewno takie były a nie tylko na obrazku ,w tym roku raczej nie zakwitną więc dowiemy się w na drugi rok
Genia
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Geniu witam Cię w ten zimny i ponury dzień.Od środy zima ma wrócić i roboty ogrodowe przesunięte .Wiosna według prognoz od kwietnia .Miłego dnia i tygodnia.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

babi52 pisze:Geniu Scieżki zrobione - brawo dla męża.Zakupy że ho ho ho.Ciekawa jestem tych maków, ja w tamtym roku posadziłam różowy, śliwkowy i biały ale mi nie kwitły. Zobaczę jak będzie w tym roku.
Pozdrawiam Kaśka
Witaj Kasiu to mnie zmartwiłaś a ja myślałam że jeszcze w tym roku będę cieszyć się kwiatami maków

Witaj taro oby tylko wszystko zakwitło .

Zeniu witam pogoda dziś nie lepsza może później się rozpogodzi bo muszę sadzić ale najpierw jeszcze na pocztę z marcinkami .
Cieszę się ze sprawiłam Ci radość
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jacek P.... pisze:Widzę Geniu, że postawiłaś na maki. Będziesz miała ładną kolekcję. Zwłaszcza ten biały mi się podoba, bo jest nietypowy. A ciekawi mnie czy masz tzw. "niebieskie maki" czyli mekonopsy walijskie? Mnie zachwyciły te kwiaty ale nigdzie ich jeszcze nie spotkałem.
Jacku witaj ja mam tylko te maki które wczoraj kupiłam nie wiem nawet o jakich mówisz może masz jakieś zdjęcia .Chyba nigdy nie widziałam niebieskich maków.
Genia
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

krzysiek86 pisze:Geniu nowości bardzo atrakcyjne. Musiałem zajrzeć do Ciebie choć na chwilkę.
Zaraz idę do sklepu więc zanim wyjdę na tą niezbyt fajną pogodę chciałem pooglądać coś
kolorowego u Ciebie na wątku. No i znalazłem :lol: :lol: :lol:
Witaj Krzysiu zaraz pójdę te atrakcyjne nowości sadzić nie będę czekała na lepsza pogodę bo pewnie się nie doczekam .Życzę poprawy pogody.

Witaj Ido szkoda że jest tak brzydko ,no i ta zima to już dała by sobie spokój kwiatki się niecierpliwią
;:1
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Geniu, widzę, że w całą Polskę Twoje rośliny ruszają :) W każdym wątku będzie coś od Geniu :)

Koniecznie daj znać jak zaczniesz swoje rośliny pryskać, żebym wiedziała kiedy zacząć. Ida głosi straszne wieści. Jaki powrót zimy?? :shock: Ja już nie chcę, na wszystkich żywych roślinach pączki coraz większe...
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aniu tak co roku jest i jakoś te nasze roślinki sobie radzą ,nic nie poradzimy .
A tak nie przejmuj się tymi chorobami bo one panowały i będą panować trzeba tylko spokojnie do tego podchodzić .Jak będę pryskać to powiem .
Genia
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Oczywiście masz rację, ale to tak samo jak poczytasz o jakichś ludzkich chorobach, też mi się zaraz wydaje, że albo już na to choruję, albo dzieci, albo w najlepszym razie za chwilę mnie złapie :) Tak mam, na szczęście szybko mi taki obłęd przechodzi :) Mąż działa na mnie bardzo tonująco ;)
Co do pogody, to ja teraz śledzę dokładnie, bo nie mogę dopuścić do przemarznięcia wrzosów i powiem tak: na każdej stronie co innego, ot choćby na jutro dla Torunia, na onecie pochmurnie i opady, na wp.pl cały dzień słonecznie, na weekend na wp do -5, na onecie do -2, to przecież spore różnice. Tak więc w sumie to nie wiadomo jak będzie w tym tygodniu, a co dopiero do końca marca.
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gieniu dostałam od Ciebie tyle pięknych kwiatków i też chciałabym się odwdzięczyć ;:168

Ale wybór jest trudny bo nawet nie wiem co mogłabym Ci posłać bo co wejdę masz tyle pięknych nowości :roll:

A może jakaś podpowiedź :?
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

e-genia pisze:[...] Chyba nigdy nie widziałam niebieskich maków.
Genia
Gieniu, kojarzy mi się, ze Nalewka miała różnokolorowe maki na swojej łące kwiecistej. Zajrzyj do Niej, jak znajdziesz chwilkę
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

jollla500 pisze:Gieniu dostałam od Ciebie tyle pięknych kwiatków i też chciałabym się odwdzięczyć ;:168

Ale wybór jest trudny bo nawet nie wiem co mogłabym Ci posłać bo co wejdę masz tyle pięknych nowości :roll:
Jolu... mam ten sam kłopot. Cały czas chodzi mi to po głowie. ;:24 ;:24. Żebym choć mogła zwrócić koszty przesyłki...było by mi lżej.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Widzę Geniu, że nabytków nowych masz mnóstwo.
Ciemierniki to wdzięczne kwiaty ale ja bym 200 zł mimo wszystko nie dała / jak na mnie to za drogo /.
Ale Ty już masz, więc niech Ci pięknie kwitną.
Mam nadzieję, że pstrykniesz im fotki i wstawisz a ja będę podziwiać. :wink: :lol:
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zeniu może Gienia coś podpowie :roll:
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Geniu, przesyłam słoneczko!
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

jollla500 pisze:Zeniu może Gienia coś podpowie :roll:
Wątpię. Moich kwiatków to Gieni nie zaproponuję na pewno :;230 bo mnie wstyd. Gienia to już rarytasy...ale decyzja należy do niej. :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”