Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Asiu mam nadzieje że wszystko pięknie zakwitnie ,ale na pustynnika bym nie liczyła. Ten żółty igła Kleopatry zakwitł na drugi rok a w tym roku czy zakwitnie nie wiem bo przesadzałam jesienią.Asiu mam nadzieje że dla innych ogrodów znajdziesz też czas .
Genia ;:1
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Geniu witaj po bardzo pracowitym dniu .Twoje zakupy cudo :!: Liljowców to ci zazdroszczę :!: Ale ,gdzie ty chcesz to wszystko posadzić to nie mam pojęcia .Może jakieś wiszące ogrody Semiramidy :!: :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ido zobaczysz zmieści się to i jeszcze więcej nie ma się co martwić.
Jutro to wszystko posadzę
Genia
Awatar użytkownika
jollla500
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2008, o 23:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aska pisze:Szczęka mi spadła przy zakupach :lol: . Jak to wszystko zakwitnie, to będę chyba tylko siedziała w Twoim wątku, bo się nie oderwę :lol:
J a też będę śledziła Twój wątek siostrzyczko i podziwiała a najważniejsze że już będę miała namiastkę Twojego ogrodu w swoim ;:109
Jolllinki ;:3Do Jollla500
Miłością moją są ogrody, wschody słońca i jego zachody......
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Jolu cieszę się że tak mówisz ,niech w końcu przyjdzie ta wiosna i da szansę naszym kwiatom w ogródkach
Genia
Grzegorz B

Post »

e-genia pisze:
Grzegorz B pisze:Geniu zadziwiasz tymi swoimi nowymi nabytkami :shock: , ja nie wiem, ale jak tak jeszcze do Ciebie zaglądnę, to chyba też zaraz jakieś zamówienie złożę :lol:
Witaj Grzesiu no to tylko lepiej będziesz miał więcej roślin w swoim ogrodzie

Ale wiesz, że będziesz musiała przyjechać i wszystko to obrobić :lol: :lol: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Geniu, to życzę Ci jutro przepięknej pogody, żeby Ci się miło pracowało w ogrodzie. Trochę czasu Ci zejdzie, żeby tyle roślin wkopać.
Czy Ty chronisz jakoś swoje rośliny przed chorobami grzybowymi? Pryskasz je czymś?
A jak tam krokusy, kiedy się szykować na fotoreportaż? :)
Mam trochę kryzys, bo naczytałam się o chorobach roślin i wydaje mi się, że wszystko u mnie szaleje :( Na pewno mam coś na goździkach i mączniaka na berberysie :(
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Geniu, u Ciebie wesoło, ciekawa tez jestem co to bedzie jak to wszystko zakwitnie
na pewno jedno wiem nie będziemy wychodzic z ogrodu!
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
x-p-k
Konto usunięte na prośbę.
Od: 3 sie 2008, o 00:13

Post »

Ale cudne te ciemierniki, kurczę gdzie ona to dostała? Też bym strasznie takowe chciał! :)
babi52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lis 2008, o 00:31

Post »

Geniu Scieżki zrobione - brawo dla męża.Zakupy że ho ho ho.Ciekawa jestem tych maków, ja w tamtym roku posadziłam różowy, śliwkowy i biały ale mi nie kwitły. Zobaczę jak będzie w tym roku.
Pozdrawiam Kaśka
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Widzę Geniu, że postawiłaś na maki. Będziesz miała ładną kolekcję. Zwłaszcza ten biały mi się podoba, bo jest nietypowy. A ciekawi mnie czy masz tzw. "niebieskie maki" czyli mekonopsy walijskie? Mnie zachwyciły te kwiaty ale nigdzie ich jeszcze nie spotkałem.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Geniu.Nowy sezon...nowe roślinki u ciebie. Cieszę się bardzo że kupiłaś sobie swoje chciejstwa, teraz tylko życzyć nam wszystkim ładnej pogody. Ja także się cieszę że dzięki tobie spełniło się moje marzenie. Niestety, pogoda u mnie ciągle byle jaka. Nie da się jechać na działeczkę. Kwiatki od ciebie sadziłam w deszczu...bałam się że w domu się zmarnują. Pozdrawiam.

;:79
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grzegorz B pisze:
e-genia pisze:
Grzegorz B pisze:Geniu zadziwiasz tymi swoimi nowymi nabytkami :shock: , ja nie wiem, ale jak tak jeszcze do Ciebie zaglądnę, to chyba też zaraz jakieś zamówienie złożę :lol:
Witaj Grzesiu no to tylko lepiej będziesz miał więcej roślin w swoim ogrodzie

Ale wiesz, że będziesz musiała przyjechać i wszystko to obrobić :lol: :lol: :lol:
Witaj Grzesiu znajdziesz młodsza do pomocy z tym to na pewno kłopotu by nie było ,przystojniak z Ciebie .No i zapraszam do oglądania jak to wszystko zakwitnie
;:1 ;:1 ;:1 ;:1 ;:2 ;:2 ;:2 ;:11 ;:11 ;:1
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

kubanki pisze:Geniu, to życzę Ci jutro przepięknej pogody, żeby Ci się miło pracowało w ogrodzie. Trochę czasu Ci zejdzie, żeby tyle roślin wkopać.
Czy Ty chronisz jakoś swoje rośliny przed chorobami grzybowymi? Pryskasz je czymś?
A jak tam krokusy, kiedy się szykować na fotoreportaż? :)

Mam trochę kryzys, bo naczytałam się o chorobach roślin i wydaje mi się, że wszystko u mnie szaleje :( Na pewno mam coś na goździkach i mączniaka na berberysie :(
Witaj Aniu nie przejmuj się .Ja wiosną jak tylko wszystko wyjdzie z ziemi pryskam preparatem grzybobójczym oczywiście po usunięciu chorych liści potem jeszcze raz po 2 tygodniach i bylinom to wystarcza .Róże to częściej grzybobójczym i owadobójczym.
Aniu pogoda wcale nie ładna ale muszę iść do ogrodu ,najpierw jeszcze na poczt zanieść paczki i wysłać.
Krokusy stoją w miejscu nie ma słonka i się buntują a mnie nawet w nocy sie śniły że tak pięknie kwitły i weszło jakieś dziecko i wszystko połamało
Genia
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Geniu nowości bardzo atrakcyjne. Musiałem zajrzeć do Ciebie choć na chwilkę.
Zaraz idę do sklepu więc zanim wyjdę na tą niezbyt fajną pogodę chciałem pooglądać coś
kolorowego u Ciebie na wątku. No i znalazłem :lol: :lol: :lol:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”