Genia

e-genia pisze:Witaj Grzesiu no to tylko lepiej będziesz miał więcej roślin w swoim ogrodzieGrzegorz B pisze:Geniu zadziwiasz tymi swoimi nowymi nabytkami, ja nie wiem, ale jak tak jeszcze do Ciebie zaglądnę, to chyba też zaraz jakieś zamówienie złożę
Witaj Grzesiu znajdziesz młodsza do pomocy z tym to na pewno kłopotu by nie było ,przystojniak z Ciebie .No i zapraszam do oglądania jak to wszystko zakwitnieGrzegorz B pisze:e-genia pisze:Witaj Grzesiu no to tylko lepiej będziesz miał więcej roślin w swoim ogrodzieGrzegorz B pisze:Geniu zadziwiasz tymi swoimi nowymi nabytkami, ja nie wiem, ale jak tak jeszcze do Ciebie zaglądnę, to chyba też zaraz jakieś zamówienie złożę
Ale wiesz, że będziesz musiała przyjechać i wszystko to obrobić![]()
![]()
Witaj Aniu nie przejmuj się .Ja wiosną jak tylko wszystko wyjdzie z ziemi pryskam preparatem grzybobójczym oczywiście po usunięciu chorych liści potem jeszcze raz po 2 tygodniach i bylinom to wystarcza .Róże to częściej grzybobójczym i owadobójczym.kubanki pisze:Geniu, to życzę Ci jutro przepięknej pogody, żeby Ci się miło pracowało w ogrodzie. Trochę czasu Ci zejdzie, żeby tyle roślin wkopać.
Czy Ty chronisz jakoś swoje rośliny przed chorobami grzybowymi? Pryskasz je czymś?
A jak tam krokusy, kiedy się szykować na fotoreportaż?
Mam trochę kryzys, bo naczytałam się o chorobach roślin i wydaje mi się, że wszystko u mnie szalejeNa pewno mam coś na goździkach i mączniaka na berberysie