Moje też się przytulają do kwarium

A tak ubierały ze mną choinkę

nie da się nie kochać takich ,,futer,,
 nie da się nie kochać takich ,,futer,, 

Mamuniu..czym się nie zajmę na dłuższą chwilę to już są i majtają mi puchatymi ogonami przed nosem,ale jak one śpią to.....NIE PRZESZKADZAĆ!W RAZIE POŻARU PRZENIEŚĆ W BEZPIECZNE MIEJSCE!
 Mamuniu..czym się nie zajmę na dłuższą chwilę to już są i majtają mi puchatymi ogonami przed nosem,ale jak one śpią to.....NIE PRZESZKADZAĆ!W RAZIE POŻARU PRZENIEŚĆ W BEZPIECZNE MIEJSCE!

Kojarzy mu się z mamą i bezpieczeństwem, uspokaja go i relaksuje, a może wręcz tak okazuje, że czuje się w Twoim towarzystwie dobrze i bezpiecznie.
 Kojarzy mu się z mamą i bezpieczeństwem, uspokaja go i relaksuje, a może wręcz tak okazuje, że czuje się w Twoim towarzystwie dobrze i bezpiecznie. 

Moje dorosłe koty też ssały rękę lub gramoliły się pod pachę i tarmosiły najbardziej syna hihi.LEOŚ nie robi nic,ale TOŚKA to mistrzyni w masażu co mi się osobiście bardzo podoba
 Moje dorosłe koty też ssały rękę lub gramoliły się pod pachę i tarmosiły najbardziej syna hihi.LEOŚ nie robi nic,ale TOŚKA to mistrzyni w masażu co mi się osobiście bardzo podoba  Ciut mniej o 4 rano kiedy delikatny masaż i mruczenie,a także lizanie po twarzy nie pomaga,bo wtedy zaczyna sie masowanie fakira-Z PAZURAMI
 Ciut mniej o 4 rano kiedy delikatny masaż i mruczenie,a także lizanie po twarzy nie pomaga,bo wtedy zaczyna sie masowanie fakira-Z PAZURAMI 

Moja Toska dziś zrobiła pobudkę...Córka zostawiła na stoliku kartki i ołówki.Kot postanowił pouczyć się o 4 rano
 Moja Toska dziś zrobiła pobudkę...Córka zostawiła na stoliku kartki i ołówki.Kot postanowił pouczyć się o 4 rano  Myślałam ,że zwariuje.Co ją wyniosłam z pokoju to wracała,jak zamknęłam drzwi to darła pyska i drapała drzwi.Zebrałam kartki ,to sobie gdzieś znalazła ołówek ,jak ołówek zabrałam,znalazła gumkę,jak już udało mi się pozbierać wszystko zachciało jej się mruczeć i masować mi klatkę.Zrobiło się nawet miło,ale zadzwonił budzik -7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Myślałam ,że zwariuje.Co ją wyniosłam z pokoju to wracała,jak zamknęłam drzwi to darła pyska i drapała drzwi.Zebrałam kartki ,to sobie gdzieś znalazła ołówek ,jak ołówek zabrałam,znalazła gumkę,jak już udało mi się pozbierać wszystko zachciało jej się mruczeć i masować mi klatkę.Zrobiło się nawet miło,ale zadzwonił budzik -7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

(mam wstręt do nieżywych zwierząt, szczególnie ptaków)
  (mam wstręt do nieżywych zwierząt, szczególnie ptaków) 

Po prostu bardzo dobrze je karmię - oczywiście nie chcę pleść tu andronów, że jak kot jest najedzony to nie będzie polował na ptaki - to gruby tyłek skutecznie zmniejsza zdolność moich kotów do złapania ptaka
 Po prostu bardzo dobrze je karmię - oczywiście nie chcę pleść tu andronów, że jak kot jest najedzony to nie będzie polował na ptaki - to gruby tyłek skutecznie zmniejsza zdolność moich kotów do złapania ptaka   Ptaki łapią właściwie wyłącznie w okresie kiedy młode szpaki uczą się latać.
  Ptaki łapią właściwie wyłącznie w okresie kiedy młode szpaki uczą się latać.