Stefanku ? gdybym miała więcej czasu i więcej materiałów florystycznych i oczywiście wiosennych roślinek, siedziałabym 24 godziny na dobę w moim garażu i urzeczywistniała swoje pomysły na kompozycję... nie tylko świąteczne..

.ach... może kiedyś na emeryturze ( jeśli doczekam ) albo jak wygram na loterii główną wygraną....

Jedno i drugie mało prawdopodobne..
Agatko ? jeśli to różowe epifilium rozrośnie się tak jak poprzednie czerwone ? to jedną szczepkę zarezerwuję dla Ciebie
Dorotko, Justynko, Kamilko, Elu ? dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa
Aluniu ? będą jeszcze porównania oj będą...
Krzysiu ? fajnie, że znów jesteś Dziękuję za miłe słówka
Marzenko ?na punkcie doniczek mam sporego fioła ale co tam ... nie palę nie piję to chociaż doniczkę sobie kupię
Dorotko (doromichu) ? witam Cię cieplutko w moim wątku.

Cieszę się ogromnie, że zainteresowały Cię moje kwiatuchy

Zapraszam Cię częściej, będzie mi bardzo miło
A mnie też niektóre kwiatki nie lubią ....
Aniu ? hi... hi... Franuś jest super

a że czasem zechce pomóc...

Przynajmniej Masz wesoło
Kasiu1007 ? witam Cię u mnie serdecznie !!! Wpadaj częściej !!!

A biały wielkanocnik to moje kolejne marzenie... więc niech Ci się pięknie rozrasta . .... a wtedy może jedną szczepeczkę dostanie Alinka ... ?
Agnieszko ? bananowiec nie wiedzieć czemu, rośnie mi dobrze, przez zimę podeschły mu trochę końcówki listków ale teraz na wiosnę wypuścił dwa zdrowe listki więc mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej

Widziałam pączek na Twoim Epifilium ? tez czekam z niecierpliwością jaki to kolorek nam objawi
Basiu ? cieszę się, że spodobały się Tobie moje na szybko robione stroiczki świąteczne

Czasem mam gotowe pomysły na kompozycję a czasem po prostu idę do garażu i tworzę a potem patrzę co to .... takiego .... wyszło..

Będę szczera, bywa, że wychodzi niezły kicz...
A w ziemi, grzebię, grzebię...

i jeszcze będę grzebać ? 4 worki ziemi do kwiatów czekają...