Od sadzonki do sukcesu.

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Od sadzonki do sukcesu.

Post »

Alinko widzę, że pięknie przystroiłaś domek na święta :) Bardzo mi się podoba-szczególnie zielony ksz, "glinianka" i stroik z żółto-zieloną kokardą :) Piękne. Widzę, że rzeczywiście nie mogłaś doczekac się "grzebania w ziemi" :) widać efekty :)
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Śliczne, świąteczne stroiki. Aż czuć wiosnę dzięki nim...
Śliczne nowe domki dla roślinek ;:63
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
Awatar użytkownika
Kama86
500p
500p
Od: 8 sty 2013, o 18:45

Post »

Piękne świąteczne stroiki, ozdóbki ;:63
Śliczny gęsty szparagusek :D
Zdobycze fajniutkie ;:333
Bananek ma bardzo ładną osłonkę ;:108
alunia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lis 2010, o 18:31

Post »

Zdobycze niech pięknie rosną :tan A te porównania "jak było, a jak jest obecnie" uwielbiam oglądać ;:303
Awatar użytkownika
Krzysia
Przyjaciel Forum - silver
Przyjaciel Forum - silver
Od: 3 lip 2012, o 10:07
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Troszkę mnie nie było a Ty tu tyle piękności nowych pokazujesz ;:oj niech wszystkie maluchy szybko puszczają korzonki i pięknie rosną... a potem oczywiście cieszą Twoje i nasze oczka kwiatami ;:138
Awatar użytkownika
manenka71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sty 2011, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

piękne doniczki kazda inna i ładniejsza
ja też musze zrobić trochę zakupów doniczkowych bo moje kwiatki nowo nabyte mają niezbyt zadowalające domki
Pozdrawiam Marzena
Mój ogród Mój ogród cz.2
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Alinko weszlam przypadkiem z watku Doroty ale jestem zauroczona Twoimi roslinkami ;:138 i pozwole sobie zostac.
Masz duzo pieknych roslinke np.grubosz nawet nie wiedzialam,ze kwitna,to jeszcze masz bluszcze i cisusy-z tymi roslinami nie udaje mi sie dogadac,chociaz bardzo bym chciala ;:223
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Podiwiam jaki masz pożądeczek w tych fiołaskach...Moje to niespodzianki...rozsadzam je i trzymam w grupach, ale Franuś już tyle razy przestawiał te doniczki zę nie wiem ktory kolor jest który i które sadzonki rosły razem a które oddzielnie ;:219 Z dziećmi niektóre sprawy są taakie proste,a niektóre taaakie zagmatwane ;:306 A jak zaczną pomagac z dobrego serduszka to ;:300 ;:306
Awatar użytkownika
doromichu
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 mar 2011, o 18:41

Post »

Mamafrania Ja mam to samo moja mala poodklejala nazwy fiolaskow,bo brzydko wygladaly ;:218
Awatar użytkownika
Kasia1007
500p
500p
Od: 19 maja 2012, o 13:06

Post »

Alinko ;:7 Właśnie do Ciebie trafiłam. Piękne roślinki pokazujesz. Wielkanocnik i jego kwitnienie wspaniałe. Cudny ma kolorek ;:167 Ja mam białego, który jednym kwiatkiem zakwitł późną jesienią i na tym póki co koniec... :roll:
Za maluszki trzymam kciuki, żeby szybko się przyjęły i ładnie rosły ;:108
Awatar użytkownika
agnieszka_
1000p
1000p
Od: 21 gru 2012, o 18:54

Post »

Alino - jakie piękne stroiki ;:63
Osłonki masz super ;:333
Ćiekawe jak ci będzie rósł bananowiec to podobno kapryśna roślinka .
Epifilium różowe -świetna zdobycz , ciekawe jaki kolor będzie miało moje Epi . Pąk już jest , ale jakoś wolno przyrasta :roll:
Awatar użytkownika
elcia1974
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 lip 2009, o 18:25

Post »

Alinko piękne stroiki zrobiłaś na Święta ;:138
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Awatar użytkownika
Chrapka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2011, o 00:01

Post »

Ja również lubię porównania typu "tak było, tak jest" :) Można się przekonac jakie roślinka może mieć oblicza a osłonka bardzo zmienia charakter wystroju wnętrza :)
Kochana a może masz przez przypadek jakiś aparat i jakąś doniczkę w pobliżu? Tak? To na co jeszcze czekasz? :D
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17

Post »

Stefanku ? gdybym miała więcej czasu i więcej materiałów florystycznych i oczywiście wiosennych roślinek, siedziałabym 24 godziny na dobę w moim garażu i urzeczywistniała swoje pomysły na kompozycję... nie tylko świąteczne.. :;230 .ach... może kiedyś na emeryturze ( jeśli doczekam ) albo jak wygram na loterii główną wygraną.... ;:oj Jedno i drugie mało prawdopodobne..
Agatko ? jeśli to różowe epifilium rozrośnie się tak jak poprzednie czerwone ? to jedną szczepkę zarezerwuję dla Ciebie ;:333
Dorotko, Justynko, Kamilko, Elu ? dziękuję za odwiedzinki i miłe słowa ;:180
Aluniu ? będą jeszcze porównania oj będą... ;:215
Krzysiu ? fajnie, że znów jesteś Dziękuję za miłe słówka ;:79
Marzenko ?na punkcie doniczek mam sporego fioła ale co tam ... nie palę nie piję to chociaż doniczkę sobie kupię ;:306
Dorotko (doromichu) ? witam Cię cieplutko w moim wątku. ;:33 Cieszę się ogromnie, że zainteresowały Cię moje kwiatuchy :heja Zapraszam Cię częściej, będzie mi bardzo miło ;:108
A mnie też niektóre kwiatki nie lubią ....
Aniu ? hi... hi... Franuś jest super ;:138 a że czasem zechce pomóc... ;:300 Przynajmniej Masz wesoło
Kasiu1007 ? witam Cię u mnie serdecznie !!! Wpadaj częściej !!! ;:108 A biały wielkanocnik to moje kolejne marzenie... więc niech Ci się pięknie rozrasta . .... a wtedy może jedną szczepeczkę dostanie Alinka ... ? ;:306
Agnieszko ? bananowiec nie wiedzieć czemu, rośnie mi dobrze, przez zimę podeschły mu trochę końcówki listków ale teraz na wiosnę wypuścił dwa zdrowe listki więc mam nadzieję, że teraz będzie tylko lepiej ;:215 Widziałam pączek na Twoim Epifilium ? tez czekam z niecierpliwością jaki to kolorek nam objawi ;:109
Basiu ? cieszę się, że spodobały się Tobie moje na szybko robione stroiczki świąteczne :heja Czasem mam gotowe pomysły na kompozycję a czasem po prostu idę do garażu i tworzę a potem patrzę co to .... takiego .... wyszło.. ;:202 Będę szczera, bywa, że wychodzi niezły kicz... :;230
A w ziemi, grzebię, grzebię... ;:183 i jeszcze będę grzebać ? 4 worki ziemi do kwiatów czekają...
Awatar użytkownika
AliWas
500p
500p
Od: 24 lut 2013, o 00:17

Post »

Basiu,... litości....jest środek nocy... nie chce mi sie latać z aparatem po doniczkach...ObrazekObrazek :;230 ale mam za to parę fotek (przygotowanych wcześniej) kwiatka, którego dostałam od kolegi Łukasza i dlatego nazywam go Łukaszowcem ;:306 a jest to : Aeschynanthus!!!
Te jasne... to zimowe przyrosty. Na wiosnę dziwnie się wydłużyły ;:131 co mnie trochę zmartwiło... a tu nagle niespodzianka ;:oj z ziemi wychodzi na świat mały pędzik ( swoją drogą ... wygląda jak mały fiu...tek ;:219) a na łodyżce wypuścił boczne pędy :lol: Będzie dobrze :heja oby rozrastał się tak dalej ;:224

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”