Skromny ogród Joli - 2008r.
Jolu, mój kotek miał trzy dni, jak trafił do mojego domu, kocica-jego matka, zmarła niedługo po porodzie. Iguś, bo tak ma mój kot na imię, na szczęście na butelce sie wychował, a i teraz cieszy się dobrym zdrowiem. Po dworze sam nie spaceruje, ale na smyczce chodzi jak piesek, co oczywiście wzbudza wielką sensację na osiedlu. Przyznam, że karmienie butelką nie było zbyt przyjemne, co dwie godziny i nieprzespane noce, ale za to teraz Iguś jest dla mnie najwspanialszym kotem świata.
Pozdrawiam, spokojnej nocki!
A Iguś pomruczy Ci kołysanki

Pozdrawiam, spokojnej nocki!
A Iguś pomruczy Ci kołysanki

- MariaTeresa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lut 2008, o 02:43
Witaj.a ja dostałam miesięcznego kotka kilka lat temu, karmiłam w nocy, w dzień uczyłam pić z plaskiego spodeczka, miał biegunki i zaczęłam dawać mięsko i było już dobrze,szybciej załapał jedzenie i było stop biegunkom
odchował się, zreszta króliczki też
A przepisy wypróbuję jak będę mieć więcej czasu, bo ostatnio jest go bardzo mało...
Dobrej nocki

A przepisy wypróbuję jak będę mieć więcej czasu, bo ostatnio jest go bardzo mało...
Dobrej nocki

Pozdrawiam ciepło
Ulubieńcy MariiTeresy
Ulubieńcy MariiTeresy
- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dziękuję dziewczyny za odwiedziny
Tajga obiecuję zajmę się malutkim ze wszystkich sił,w końcu zostałam jego mamą ,fajne uczucie
malutki chodzi za mną wszędzie.i dziękuje za nazwę roślinki
Giga kolorowych snów życzę i abyś więcej czasu miała na odpoczynek Ci
Saaga ślicznego masz kotka i na pewno przynosi Ci dużo radości ,pomiziaj go odemnie
buziaczki Mario Tereso też jesteś dobrą mamusią,mój kotek od wczoraj strasznie denerwuje sie przy jedzeniu,gryzie bokami dziąseł smoczek i się wscieka czyżby mu wychodziły ząbki ?spokojnej nocki życzę
Moniko jak upieczesz serniczek mam nadzieję ze sie znami podzielisz pa i miłych snów
Martusiu wiem ze obiecałam ,gdzieś tam są na fotce z oddali ale zamieszczę jeszcze z bliska.Wiesz teraz mam mniej czasu ale mam nadzieję ze wszystko nadrobię pa i śpij smacznie 

- jollla500
- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tess Twój kotek ma już 10 lat
ale masz szczęście chciałabym aby mój kotek doczekał takiego sędziwego wieku.Ja siedziałabym na fotelu bujanym i dziergała na drutach a koteczek obok mnie.Fajnie byłoby
Piszesz że jest rozpuszczona a wiesz czemu ?bo jest rozpieszczna i się nie dziwię bo jak można nie kochać naszych milusińskich