A to skrzydła błękitnego anioła.
Ogród Igi - cz.4
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To tegoroczny zakup, piękna nie?Mam jeszcze jedną wspaniałą, skalnicę zarzyczkolistną ale dopiero wychodzi po przymrozkach, bo ją ścięły.Aniu, po kwitnieniu, tę spróbuję podzielić, a tę żuraweczkę, też odciąć?zanna pisze:Iguś, a mogę jeszcze posępić? Rozetkę od tej skalnicy z różowymi kwiatami? Ja mam aureopunctatę w żółte plamki, chcesz w zamian?
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga, mam pytanie odnośnie brzozy Youngi. Czy Twoja też po zakupie była taka jednostronna? To znaczy moja ma liście i gałęzie tylko na jedną stronę pnia i zastanawiam się, czy to się da jakoś zmienić, żeby była rosła na wszystkie strony, a nie tylko na jedną? Czy jeśli jest tak zaszczepiona to już nic z tym nie zrobię?
Śliczny skalniak, śliczny, te rośliny tworzą już piękną gęstwinę. A u mnie kwitnie zawciąg biały od Ciebie i żurawka i zaraz zacznie tawułka i liliowiec Stella D'oro i rozchodnik ościsty. I w ogóle jest u mnie ładnie dzięki Twoim roślinkom między innymi
Śliczny skalniak, śliczny, te rośliny tworzą już piękną gęstwinę. A u mnie kwitnie zawciąg biały od Ciebie i żurawka i zaraz zacznie tawułka i liliowiec Stella D'oro i rozchodnik ościsty. I w ogóle jest u mnie ładnie dzięki Twoim roślinkom między innymi

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Aniu, dziękuję,ze znalazłaś czas na odwiedziny u mnie. Cieszę się,ze roślinki się przyjęły. Dostałaś głównie te roślinki, które będą u Ciebie rosły.
Czekam na odwiedziny.
Tess, z piesiem na razie nic nie wiadomo, pobrany mocz i krew, czekamy , wyniki dzisiaj.
Nie je od tygodnia i jest niespokojny, miał podwyższoną temperaturę, zobaczymy, dobrze ,że pije.
Majko ,coraz bardziej podobają mi się żurawki.Może w przyszłym roku zamówię kilka z Holandii.
Czekam na odwiedziny.

Tess, z piesiem na razie nic nie wiadomo, pobrany mocz i krew, czekamy , wyniki dzisiaj.
Nie je od tygodnia i jest niespokojny, miał podwyższoną temperaturę, zobaczymy, dobrze ,że pije.
Majko ,coraz bardziej podobają mi się żurawki.Może w przyszłym roku zamówię kilka z Holandii.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.