Kolorowy ogród Geni -Cz.6
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Chyba wszystkie byliny mają taką właściwość, ze kwitną krótko,ale za to Twój ogród jest tak obrośnięty, że cały czas coś kwitnie.e-genia pisze:Witaj Dalo piękne te irysy szkoda że nie zrobiłaś zdjęć całej kolekcji , Bo raczej do Wrocławia się nie wybiorę nie mam tam ani znajomych ani rodziny .Zresztą irysy krótko kwitną .
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, dziękuję za troskę. Maluszek lepiej.
Fajnie, że Twoje frezje zakwitną. Moje wylądowały na kompoście, bo liście im porosły ponad półmetrowe i nic się nie działo więcej. Zdenerwowały mnie ;) Właściwie kiedy ktoś napisał, że ciężko z nich kwiaty wyhodować, straciłam do nich serce i pewnie dlatego nie zakwitły
Śliczna żółta różyczka, a grabie w bratkach też się malowniczo prezentują.
Fajnie, że Twoje frezje zakwitną. Moje wylądowały na kompoście, bo liście im porosły ponad półmetrowe i nic się nie działo więcej. Zdenerwowały mnie ;) Właściwie kiedy ktoś napisał, że ciężko z nich kwiaty wyhodować, straciłam do nich serce i pewnie dlatego nie zakwitły

Śliczna żółta różyczka, a grabie w bratkach też się malowniczo prezentują.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu! Kolejne piekne irysy, aż oczy wyłażą
Ja dziś dosadziłem trzy, które wczoraj dostałem. Ale najbardziej mnie cieszy, że zakwitnie irys japoński
Parę stron wcześniej napisałaś coś, co mnie zastanowiło, że kanny nie lubią zamakania. Geniu, jesteś pewna? W naturze to rośliny bagienne. A może delikatniejsze rośliny odmianowe atakuje wtedy choroba?

Parę stron wcześniej napisałaś coś, co mnie zastanowiło, że kanny nie lubią zamakania. Geniu, jesteś pewna? W naturze to rośliny bagienne. A może delikatniejsze rośliny odmianowe atakuje wtedy choroba?
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ja tak jak Ania-Kubanki, straciłem serce do frezji. A może to właśnie trzeba mieć serce do roślin, jak Gienia? Wtedy zakwitną?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz