No się nie denerwuj, tak mnie uczyli, ale pewnie masz coś innego, zobaczymy latem.tija pisze:Iga nie wiem co masz , ale moje to bratkiiga23 pisze:Tija to są fiołki, też je mam.![]()
Ogród Igi - cz.3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pewnie różnie można to odebrać, dla mnie był to podniesiony głos, sorry za pomyłkę.tija pisze:Nie wiedziałam że tłusty druk służy do podkreślenia swojego stanu np złości, myślałam że służy do czego innego
, zauważ że bratki nazywają fiołkami
. Fiołki w ogrodzie też mam ,ciemnofioletowe ogrodowe pachną intensywnie i jaśniutko niebieskie leśne .
Jakoś nie mam powodu do krzyku , w domku cisza ciepełko , siedzę sobie przy komputerze z filiżanką rozpuszczalnej ( ja kawy w ogóle nie pijam ale żeby nie zaryć zębami w glebę muszę się czymś wspomóc ) .Od rana pogoda przeszła drastyczną zmianę , teraz powietrze jest wilgotne , mrozik z okien sobie poszedł więc mogę wydać okrzyk radości . Oglądałam pogodę baaaaaaaardzo optymistyczna , koło 8 marca ma być aż 14 stopni
.

- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Elu, świetna ta Twoja prognoza i na pewno się sprawdzi. Iga, to może nawet na tarasie posiedzimy, jak przyjedziecie ;)
Odwilż nieco dołująca, ale mogłoby być gorzej, więc cieszmy się tym co jest. Zapomniałam kupić słoninkę dla moich sikorek i biedaczki skubią takie totalne resztki a kręci się ich chyba ze dwadzieścia... Wczoraj i przedwczoraj już całkiem wiosennie kwiliły
Odwilż nieco dołująca, ale mogłoby być gorzej, więc cieszmy się tym co jest. Zapomniałam kupić słoninkę dla moich sikorek i biedaczki skubią takie totalne resztki a kręci się ich chyba ze dwadzieścia... Wczoraj i przedwczoraj już całkiem wiosennie kwiliły