Ogród Igi - 2008r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Ellaa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lip 2008, o 23:59
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witaj Iguś :wit
Suuuper 'babcia' z Ciebie, gdyby nie komentarz, nigdy bym nie pomyślała, że to wnuczek.... ;:224
Masz tak śliczny ogród, że mogłabym się do niego wprowadzic i zostac na zawsze ;:154 ;:166
Rabarty, marzenie ;:215, skalniaczek, perełka ;:154, ten łupek bardzo pięknie się prezentuje ;:215

Bardzo mi się u Ciebie podoba..... ;:80
Zaglądac będę często :wink:
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Igo

Ta NN to może być wejmutka, tak mi wygląda.
Piękne te Twoje iglaki.
Byłaś kiedyś w szkółce w Ryńsku u Państwa Gorgolewskich?
Jak nie spójrz na stronkę, mają tam może wybór umiarkowany (choć jałowców i żywotników sporo), ale ceny bardzo rozsądne, do tych hurtowych, które można ściągnąć w postaci oferty trzeba dodać 2zł do sztuki.
Mam jeszcze pytanie: będziesz w tym roku zamawiała hosty w Słowacji? Ja się zdecydowałam po doczytaniu o dostawcy w wątku Funkie - kiedy pojawią się na wiosnę. Kilka osób robiło tam zakupy, w tym jeden z hostowych guru - paco. Wyrażał się pochlebnie.

Miłego wieczoru
Ania
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

Witaj Eluniu, zapraszam częściej choć teraz zimą to możemy żyć tylko iglakami. Ogród wcale nie jest taki wspaniały, zdjęcie zawsze przekłamuje. Tak jak i ja w rzeczywistości pewnie nie wyglądam na mamę Michasia.
Aneczko ja sobie z hostami na razie dam spokój, mam obecnie około 60 odmian. I już się boję gdzie będą rosły jak dojdą do książkowych rozmiarów. Poza tym sporo osób kupiło w tym roku różne sadzonki. Za kilka lat będziemy się wymieniać.
W tej szkółce nie byłam, Ale ina jałowce to już chyba nie mam miejsca. Mam w planie zimą wstawiać zdjęcia iglaków to zobaczysz że jałowców też rośnie u mnie sporo.Czasem się zastanawiam ile mam roślin.
Ta sosna to na pewno nie wejmutka. Wejmutki już dwie u mnie zeszły na rdzę wejmutkową.
Kupił ją mąż więc nie wiem co. Zdjagnozuje się ją jak podrośnie.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Igo mówisz że masz 60 host , troszeczkę mnie przytkało bo ja mam chyba aż 6 , z tego wszystkiego zapomniałam co mam napisać , oczywiście pamiętam o pochwaleniu ogródka bo masz naprawde śliczny , masa ciekawych kwiatów , normalnie nie chce się stąd odchodzić . Ja w Twoim ogrodzie jestem nie poraz pierwszy , zawsze coś dopisywałam do swojej listy chciejstw , w końcu poszłam po rozum do głowy by dać sobie troszkę na wstrzymanie . Chociaż mój ogród jest z gumy dużo mnie kosztuje przygotowanie kolejnej rabaty , jakby nie było to ciężka praca -walka z perzem .

Od tej chwili będę zaglądać ale i zostawiać ślad , może się przy okazji czegoś nauczę bo w Twoim ogrodzie wszystko tak ładnie i zdrowo rośnie .

Pozdrawiam cieplutko
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Dzięki za dobre słowo , zawsze to miło jak ktoś zostawi ślad swej bytności. U nie w tym roku szalał mączniak. Miałam przepiękne begonie , ale musiałam je wcześniej skasować. U Hani był przepis na mączniaka. Wypróbuję go w przyszłym roku.Ja uwielbiam podróże. A na Warmii byłam
dawno. Może kiedyś zabłąkam się w Twoje strony.
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

A takie coś mi się marzy. Podajrzane u Tracza.

Obrazek
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Igo pokazałaś bardzo ładne iglaki w swoim pięknym ogrodzie. Drzewa iglaste
to moje hobby, mam ich sporo w swoim ogrodzie.
Pozdrawiam Zenek
x-ja
---

Post »

To na pergoli to glicynia , czy coś innego ?
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

TIja znowu przed kom. Tak to jest glicynia.Właśnie skończyłam przeglądanie dysku mojego męża, Ale będę miała zdjęć!!!
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Zenku, A co można pokazywać zimą. Albo historyczne lato albo nieśmiertelne iglaki.Mam ich jeszcze trochę. Zapraszam częściej.
x-ja
---

Post »

iga23 pisze:TIja znowu przed kom. Tak to jest glicynia.Właśnie skończyłam przeglądanie dysku mojego męża, Ale będę miała zdjęć!!!
To było zdziwienie czy zaskoczenie bo na końcu zdania nie widziałam odpowiedniego znaku :;230 .
Rozumiem że zdjęcia będą stricte kwiatowe :twisted: , to znaczy że będę stałą bywalczynią Twojego ogródka do czasu aż nie dostanę rozkazu wymarsz .

Iga po kolejnym spacerze po Twoim ogrodzie spisałam listę chciejstw spełnionych bądż nie spełnionych :oops: .
Zrobisz z nią co będziesz uważała za dobre dla mnie oczywiście :twisted:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Witaj Igo,
Bardzo miły skalniak i ma go kto pilnować!
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Pokazuj pokazuj iglaki bo ja w ukryciu oglądam:)
z uśmiechami Iza
u liski
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tija napisz co byś chciała, niedługo Święty Mikołaj, Dla grzecznych dziewczynek ma prezenty.

Ewuniu dzięki za wizytę.Właśnie odkopałam zdjęcia z powstawania skalniaka.Mam nadzieję że w przyszłym roku będzie wyglądał lepiej. Te zdjęcia były robione po 2 tygodniach.

Liska iglaczków do końca zimy będzie aż nadto. Zapraszam częsciej. Zdjęcia wstawiam tylko w dni robocze. Wtedy mam szybki internet.W domu mam problem żeby pooglądać ogtody.
x-ja
---

Post »

Iga ogród masz naprawde piękny ;:138
Ja czekam na kolejne zdjęcia , nawet ogrodu zasypanego śniegiem :D

Pozdrawiam cieplutko
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”