Pochylony świat na piasku cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Ocho, widzę moje ukochane narcyzy botaniczne i wymarzone zawilce, którym absolutnie się u mnie nie podoba - dwa razy się przymierzałam i dwa razy wymarzły pomimo okrycia :cry:
Fajnie, że maluszek spokojny, Rafał solidnie daje mi w kość, to bardzo żywe dziecko. Ale przynajmniej obeszło się bez kolek, co było zmorą przy Bei :D .
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

nooooooo super zakupy :)
Te białe najbardziej mi się podobają.
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przebiśniegi. Te pełne szczególnie ciekawe, jeszcze takich nie mam.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Aska pisze:Przebiśniegi. Te pełne szczególnie ciekawe, jeszcze takich nie mam.
Dokładnie - brakło mi wczoraj tego słowa. Też te pełne małam na myśli :)
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

Kurczę, ale zakupy :D Czy Ty kobieto nie powinnaś ciut bardziej się oszczędzać, hę??? :?
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

W obi powiadasz... ?
Mój mały też jest spokojniutki, ale na 3 godziny nigdzie się jeszcze niew yrwałam.
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu po obejżeniu Twoich zakupów kurcze rozchorowałam się i dlatego dzisiaj wybieram się do miasta i idę zobaczyć co sprzedają w naszym OBI :twisted: .

Wspaniała rzecz- nie kapryszące dziecko, wszystko funkcjonuje normalnym torem- spokojnie,zero stresu.

Pozdrawiam cieplutko
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

No tak, chwalicie moje zakupowe szaleństwo, a pogoda u mnie dziś taka, że tylko psa poszłam wypuścić i po 10 minutach zmarznięta wróciłam do domku. Mimo najszczerszych chęci nie posadzę tego dziś :(

Magdo, wygląda na to, że ze mnie wyrodna matka. Przecież Twój synek ma ponad 4 miesiące, prawda? Nie masz możliwości się wyrwać, czy może sama się boisz i nie chcesz?

Asiu, a ile Twój Rafał ma miesięcy?

Agnieszko, i Ty mi radzisz się oszczędzać, Ty wzór pracusia, co to chory zamiast się w łóżeczku grzać to metry grządek dla różyczek szykuje? No nie :lol:

Tija, mam nadzieję, że też coś znajdziesz i na próżno nie pojedziesz. Byle nie za dużo, bo możemy nie zdążyć z wsadzeniem :)
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A u mnie tak pięknie... Prawdziwie złota polska jesień... Ale straszą, że tylko do jutra. Pewnie się złamię i ostatecznie poznoszę ostatnie kwiaty z tarasu. Za dnia jeszcze cieszyły się słonkiem, ale chyba na tym koniec.
Awatar użytkownika
jolami
500p
500p
Od: 12 lip 2008, o 23:53

Post »

I ja chyba w niedzięlę do OBI zawitam :lol: Widzę że kupiłaś anemony. Ja moje już wsadziłam, ale niestety nie moczyłam :( , bo nie wiedziałam , że tak trzeba - to pewnie nie wzejdą :(
jol_ka
1000p
1000p
Od: 27 lip 2007, o 12:01

Post »

Jola i Marek pisze:I ja chyba w niedzięlę do OBI zawitam :lol: Widzę że kupiłaś anemony. Ja moje już wsadziłam, ale niestety nie moczyłam :( , bo nie wiedziałam , że tak trzeba - to pewnie nie wzejdą :(
ja nie moczyłam anemonów przed sadzeniem w ubiegłym roku - też zapomniałam :oops: ale część wyszła :D
udanych zakupów w obi życzę :D może też mojego M na wypad do Torunia namówię :lol:
Aniu, czy po Twoich zakupach coś jeszcze zostało ? ;)
Pozdrawiam Jola
jo_linki
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A propos wieku młodego - jest starszy (jak mniemam :D ) od Waszych maleństw, 21 miesięcy, ale to jeszcze dzieciaczek. Zastanawiam się, czy to możliwe, żeby mu szły górne "piątki" , bo dziąsła spuchnięte i przez ostatnie dni daje "koncert ryczeń" . Obecnie znajduje się na etapie wspinaczki : na krzesła, stoły, oemce na regał...
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu moje zakupy w porównaniu z Twoimi są baaaardzo skromne, nic ciekawego nie było i chociaż to wyprzedaż ceny zawrotne :cry: . Kupiłam szafirki,anemony i jakąś śnieżyce letnią,zobaczymy co z tego wyrośnie :lol: .

Pozdrawiam cieplutko
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Tulipany w ciekawych kolorach kupiłaś i cena tez niezła.
Chciałabym już tej wiosny i zobaczyć wszystkie te nasze zachciewajki nowe pięknie kwitnące .
Chyba mnie dopada jesienna szaruga.
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Jola i Marek pisze:I ja chyba w niedzięlę do OBI zawitam :lol: Widzę że kupiłaś anemony. Ja moje już wsadziłam, ale niestety nie moczyłam :( , bo nie wiedziałam , że tak trzeba - to pewnie nie wzejdą :(
Jolu, a jak je trzeba moczyć. W czym i ile czasu. Widziałam gdzieś o tym dyskusję, ale jak próbowałam ją odnaleźć to mi się nie udało, także byłabym wdzięczna za podpowiedź :)
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”