Ogród IGI.
- kasik 69
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród IGI.

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iguniu co to za cudowne pomarańczowe maleństwo ?
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
[/quote]
Kolejne piękne ujęcie

- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Ech, nie powiedziałabym, że od niedawna. Od listopada 2007 roku to już kawał czasuiga23 pisze: Jagusiu, ja dziękuję, przecież Ty jesteś od nie dawna na forum.![]()

Fajnie że spotkaliśmy się wszyscy w realu, bo to jednak nie to samo co przeglądanie postów.
Pozdrawiam raz jeszcze.
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
IGUŚ NIE WIEM DLACZEGO, ALE BARDZO CZĘSTO NIE OTWIERAJĄ MI SIĘ TWOJE ZDJĘCIA
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
To przeładuj stronę (przycisk "Odśwież" albo F5), powinny się wyświetlić. 

- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Dzięki zapamiętam F5 

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Piękne zdjęcie! Hosty i żurawki, no czego chcieć więcej! No jeszcze tam parę gatunków by się znalazło
, ale to na pewno u mnie będą podstawowe rośliny...O Twoje gusta nie pytam, wszystko jasne!
No bo jeśli jeszcze one tak dobrze razem wyglądają...

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Marto, żurawki są na pierwszym miejscu, wyprzedziły hosty , na moim ogrodzie cień to ciągle deficyt , no i ten termin kiedy hosty widać, jest bardzo krótki.......
Jak przeglądam zdjęcia z okresu przed żurawkowego , to mam wrażenie,że to nie mój ogród, do dobrego szybko się człowiek przyzwyczaja.
Oasiu dziękuje.
Ja bym pewnie nie potrafiła pomóc.
Ojej, Jagusiu, to Ty starsza ode mnie jesteś.
Agatko, zdjęcie archiwalne, teraz nie ma tam piwonii, ale mam wrażenie,że wróci inna, było to niezłe zestawienie, tylko mój Piotrek nie lubi piwonii.Teraz tam rośnie katalpa, i ten pieniek nie wygląda tak ładnie...
Widzieliście prognozy pogody- w minusie 19 stopni?Nie chce się wierzyć, przecież to nie luty.....
Na razie nie jest źle, wczoraj zabezpieczyłam niektóre roślinki, kopczyki i trochę sosenkowego igliwia , u nas przy drodze podcinali sosny i panowie gałązki pozwolili zabrać.Potem na wiosnę się zmieli młynkiem i będzie ściółka dal RH.Dwa w jednym....
Jak przeglądam zdjęcia z okresu przed żurawkowego , to mam wrażenie,że to nie mój ogród, do dobrego szybko się człowiek przyzwyczaja.

Oasiu dziękuje.

Ojej, Jagusiu, to Ty starsza ode mnie jesteś.

Agatko, zdjęcie archiwalne, teraz nie ma tam piwonii, ale mam wrażenie,że wróci inna, było to niezłe zestawienie, tylko mój Piotrek nie lubi piwonii.Teraz tam rośnie katalpa, i ten pieniek nie wygląda tak ładnie...
Widzieliście prognozy pogody- w minusie 19 stopni?Nie chce się wierzyć, przecież to nie luty.....
Na razie nie jest źle, wczoraj zabezpieczyłam niektóre roślinki, kopczyki i trochę sosenkowego igliwia , u nas przy drodze podcinali sosny i panowie gałązki pozwolili zabrać.Potem na wiosnę się zmieli młynkiem i będzie ściółka dal RH.Dwa w jednym....

- AGNESS
Iguś prognozy faktycznie straszą
Fajnie udało Ci się ze świerkowymi gałązkami, panowie wiedzieli kiedy wycinać
Ja też wczoraj opatuliłam większosć roślinek, bardzo się zastanawiam co zrobić z azaliami i rh i jeszcze zwlekam
Iguś, czy możesz mi zdradzic nazwę tej pomarańczowej żurawki, z ostatniej foty, jest cudna, taka ognista

Iguś, czy możesz mi zdradzic nazwę tej pomarańczowej żurawki, z ostatniej foty, jest cudna, taka ognista

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Właśnie ogladam od dni kilku prognozy i strachiga23 pisze: Widzieliście prognozy pogody- w minusie 19 stopni?Nie chce się wierzyć, przecież to nie luty.....

Miałaś szczęście z tymi sosonowymi igiełkami

O zurawkach pisać nie będę, bo sama wiesz

-
- Kontakt:
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
A ja w piżamceiga23 pisze: Na razie w szlafroczku, dziś niedziela leniwa , jak wypełznę to może jakieś fotki strzelę.

A ja muszę wyjść jeszcze coś tam przykryć, tylko jak

- AGNESS
Iguniu dzięki za odpowiedz, Marmalade mam faktycznie i to aż 3
Ale aż tak pięknie mi się nie przebarwiła , mimo, ze rośnie na słoneczku . U Ciebie zaintrygował mnie ten wspaniały intensywny kolor 

-
- Kontakt:
Agnieszko, żurawki są zależne od gleby , nie wszędzie rosną tak samo, i to dotyczy również wybarwienia.
Pamelko, ja jestem z tych co rano wstaję, i nie pamiętam abym o tej porze była nie ubrana, ale dziś to wyjątek , ukłon w stronę męża , który mnie pozwolił na siedzenie przy kompie, a sam zalega w łóżeczku.

Pamelko, ja jestem z tych co rano wstaję, i nie pamiętam abym o tej porze była nie ubrana, ale dziś to wyjątek , ukłon w stronę męża , który mnie pozwolił na siedzenie przy kompie, a sam zalega w łóżeczku.