Niunia1981, oj tak, gryzonie mają to do siebie, że wszędzie zęby wsadzą
Melaso, nie wiem czy byś się dużo nagłaskała, bo panny muszą mieć dobry humor. Ja nieraz się uśmieję, jak chcę Michalinę pod bródką posmyrać a ona akurat ma focha i odpycha moją rękę tymi swoimi malutkimi łapeczkami

Może to robić w nieskończoność

Tak ogólnie to ja strasznie zakręcona jestem na punkcie zwierzaków i kiedyś nawet myślałam o chomikach, żeby zrobić coś takiego jak naturalne środowisko w terrarium, ale na planach się skończyło. Może kiedyś ;)
Paulinko, już za chwilkę idę do piwnicy i będę szukała nowej doniczki dla Milky Way'a . Tymi listkami to się nie przejmuj, bo odpadły mi te co miałam zastępcze, a tamte już mają korzonki

Mówisz, że Twój Milky Way nie rośnie? Może czeka na słonko, a jak tam sadzonki? Mają widoczny przyrost?
Melaska, bardzo się cieszę, że Ci się moje odmiany podobają. Taaaka jestem dumna

Teraz pozostaje czekać na kwitnienia. Już Ci piszę, skąd mam moje fiołki. Część kupiłam na all.... ,ale to było zanim znalazłam to forum, dużo listków kupiłam od gardenii, a ostatnio wymieniłam się głównie na sadzonki z Pauliną

Między innymi właśnie na Milky Way'a . Ale, ale, ale... dziś zgrzeszyłam i to bardzo. Mianowicie miało być już "żadnych nowych fiołków" i tak oto zamówiłam 11 nowych odmian

. Podzielę się szczęściem i podam odmiany:
Alan's Fallen Angel (A. Murphy)
Debon's Christmas Morning (N. Braun)
Senk's Fruit Fly (R. Follett/D. Senk)
Celina Elegance (H. Pittman)
Senk's Say What? (R. Follett/D. Senk)
???? / Amur (Archipow)
???????? / Bliźniacy (Archipow)
??-??????????? ???????? / EK-Brazylijski Karnawał (Korszunova)
??-????????? ???? ????? / Konstelacja 3 Króli (Korszunowa)
Rob's Combustible Pigeon (R. Robinson)
Rokoko trailer
Zobaczcie sobie w internecie zdjęcia tego
Celina Elegance (H. Pittman), dla mnie to prawdziwa poezja
Jeszcze coś dla oka i uciekam