Ależ mnie tu dawno nie było, zaniedbałam bardzo swój wątek

ale teraz zima więc mam nadzieję że jakoś to nadrobię
Tadzik noo podejrzanie, podejrzanie na Twoim miejscu to bym się pilnowała co robisz, gdzie i z kim, bo wielki brat patrzy
Alina-277 bardzo dziękuję za te wszystkie miłe słowa

Teraz już troszkę mniej pracy, jest koniec sezonu jak i w ogrodzie jak i w turystyce więc jest lżej

P.S. na zlot się wybierasz?
kruszyna_35 witaj, przepraszam że teraz dopiero odpisuje

ciesze się że lilie się podobają jak i zdjęcia z wycieczki

dziękuję bardzo za zyczenia, i zapraszam częściej, mam nadzieję że sama będę tu częściej bywać teraz
BettyWP i Ciebie tez przepraszam że dopiero teraz witam w swoim wątku

miło mi że ogród i kwiaty podobają Ci się, bardzo mnie to cieszy
Gosia123A dziękujemy bardzo
Romualda Witczak Hejjj, ja także bardzo się cieszę że mogłyśmy się poznać

nooo właśnie, ja nawet nie pamiętam komu dawałam te astry i lwie paszcze nie wiem jak i czy w ogóle one kwitły tym osobom także bardzo mnie cieszy że odezwałaś się a tym bardziej że Tobie je dawałam i jednak kwitły

teraz jesienią dosadzałam jeszcze więcej tych cebul zobaczymy jak będą kwitły wiosną
Czasu teraz będę miała więcej, bo jak pisałam wyżej nie ma już pracy w ogrodzie jak i sezon turystyczny sie skończył, choć w sumie już zaczynają pytać o lato 2013, ale mam nadzieję że mimo wszystko częściej będę znów tu bywać.
Bardzo bardzo dziękuję za te komplementy

noo właśnie widzę że jednak zjazd jest w naszą rocznice, także pracuję nad urabianiem M byśmy jechali, co prawda z tego co mi mówił teraz to ma plany co do tego dnia, ale jedno nie wyklucza drugiego wg mojego rozumowania, a i też w sumie nie pomyślałam że w soboty też pracuję a jak by nie było jest już to sezon wakacyjny, ale ja jestem w stanie zrobić sobie wolne

Pożyjemy zobaczymy w każdym razie baaaaardzo bym chciała jechać

A Ty będziesz?
Barabello dopiero dziś przeczytałam wiadomość o tym że zjazd jest jednak w rocznice

jak już pisałam wyżej Romie - mam nadzieję że się pojawimy baaardzo bym tego chciała, spotkać się znów ze wszystkimi