Ogród teściowej, który wzięłam pod swoje skrzydła cz. 2

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
ibizaa
1000p
1000p
Od: 9 lut 2011, o 13:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród teściowej, który wzięłam pod swoje skrzydła cz. 2

Post »

Cześć Józefie od maja powiem Ci że mam taki zarót głowy, że na nic czasu nie mam... od sierpnia otworzyłam własną agencję turystyczną i mam mnustwo spraw na głowie z nią związaną. Wracam o 19 do domu i powiem Ci że zanim coś zjem, ogarnę się to już sie ciemni i nawet nie mam kiedy wyjść do ogrodu i zdjęcia porobić.
A asterki, dalie sobie kwitną właśnie ale jak mówie obecnie nie starcza mi czasu na ogród :( właściwie na razie nie trzeba nic w nim robić, ale robota zacznie się jesienią i tak się zastanawiam teraz kiedy ja to wszystko ogarnę :roll:

Postaram się zrobić jakieś zdjęcia i coś wstawić, chociaż szczerze powiedziawszy w tym roku jakoś nie podoba mi się ogród, bardzo dużo w maju poprzemarzało mi sadzonek które już były w gruncie i jest tak "łyso", więc nie ma wiele do podziwiania :D
Awatar użytkownika
Igor _ 89
500p
500p
Od: 17 lip 2011, o 22:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

No dobrze, powiedzmy, że jesteś usprawiedliwiona! :)
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

..i jak Ci idzie w tej agencji?? Z tego co slyszymy to pada jedna po drugiej....
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Józefie, ja jestem tylko pośrednikiem (agentem) a nie organizatorem :D owszem słyszało się o upadkach, ale biur podróży a nie agencji turystycznych :wink:
tade k
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 lis 2010, o 20:56
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nnnooo , agent , to brzmi podejrzanie. ;:oj
Awatar użytkownika
Alina-277
200p
200p
Od: 3 sty 2011, o 12:53

Post »

Elizko .piękne zdjęcia ..tak z wyjazdu jak i ślubne ..śliczna z was para...mieczyki piękne.Paszczyki też ja mam.... 5 kolorów..a nasze owady jak zawsze i wszędzie coś szukają i gryzą...jak widać jesteś zapracowaną dziewczyną ale troszkę trzeba zwolnić nie tak szybko życie długie przed Wami..
Pozdrawiam... Alina .
Awatar użytkownika
kruszyna_35
50p
50p
Od: 20 sie 2012, o 22:41
Kontakt:

Post »

podoba mi się Twoja kolekcja liliowców. No i zdjęcia z raju- cudne! Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!
Witam i pozdrawiam :)
ogród Kruszyny
regulamin
BettyWP
100p
100p
Od: 27 kwie 2012, o 12:28

Post »

ibizaa - bardzo ładny ogródeczek. Wrażenie zrobiła na mnie kolekcja tulipanów i mieczyków. Ładny widok. Gratuluję :)
pozdrawiam Beata
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Izuś ;:196 ,ale jesteście śliczną parą-Brawo ;:138 ;:63
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Witaj Elizo :wit Bardzo miło było poznać Was na zlocie ..........my zaraz po zlocie pojechaliśmy na działkę i wróciliśmy dopiero jak zimno się zrobiło ;:173 Mam kilka fotek wyślę Ci na maila .........asterki i lwie paszcze od Ciebie pięknie kwitły ;:138 Jestem pod wrażeniem ilości cebul które sadzisz .............cudne tulipanki, mieczyki, lilie a także warzywka ;:138 Widzę że teraz nie masz czasu na forum, pochłania Cie praca ;:108 Elizko na zdjęciach ślubnych wyglądasz jak księżniczka ;:173 Tworzycie fajną parę .........życzenia były na zlocie .........czyżby I rocznica też :?:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Ależ mnie tu dawno nie było, zaniedbałam bardzo swój wątek :oops: ale teraz zima więc mam nadzieję że jakoś to nadrobię ;:108

Tadzik noo podejrzanie, podejrzanie na Twoim miejscu to bym się pilnowała co robisz, gdzie i z kim, bo wielki brat patrzy :;230

Alina-277 bardzo dziękuję za te wszystkie miłe słowa ;:196 Teraz już troszkę mniej pracy, jest koniec sezonu jak i w ogrodzie jak i w turystyce więc jest lżej :D P.S. na zlot się wybierasz?

kruszyna_35 witaj, przepraszam że teraz dopiero odpisuje :oops: ciesze się że lilie się podobają jak i zdjęcia z wycieczki :tan dziękuję bardzo za zyczenia, i zapraszam częściej, mam nadzieję że sama będę tu częściej bywać teraz :D

BettyWP
i Ciebie tez przepraszam że dopiero teraz witam w swoim wątku :oops: miło mi że ogród i kwiaty podobają Ci się, bardzo mnie to cieszy ;:108

Gosia123A dziękujemy bardzo :oops: ;:196

Romualda Witczak Hejjj, ja także bardzo się cieszę że mogłyśmy się poznać ;:168 nooo właśnie, ja nawet nie pamiętam komu dawałam te astry i lwie paszcze nie wiem jak i czy w ogóle one kwitły tym osobom także bardzo mnie cieszy że odezwałaś się a tym bardziej że Tobie je dawałam i jednak kwitły :tan teraz jesienią dosadzałam jeszcze więcej tych cebul zobaczymy jak będą kwitły wiosną :)
Czasu teraz będę miała więcej, bo jak pisałam wyżej nie ma już pracy w ogrodzie jak i sezon turystyczny sie skończył, choć w sumie już zaczynają pytać o lato 2013, ale mam nadzieję że mimo wszystko częściej będę znów tu bywać.

Bardzo bardzo dziękuję za te komplementy :oops: noo właśnie widzę że jednak zjazd jest w naszą rocznice, także pracuję nad urabianiem M byśmy jechali, co prawda z tego co mi mówił teraz to ma plany co do tego dnia, ale jedno nie wyklucza drugiego wg mojego rozumowania, a i też w sumie nie pomyślałam że w soboty też pracuję a jak by nie było jest już to sezon wakacyjny, ale ja jestem w stanie zrobić sobie wolne ;:224 Pożyjemy zobaczymy w każdym razie baaaaardzo bym chciała jechać :tan A Ty będziesz?

Barabello dopiero dziś przeczytałam wiadomość o tym że zjazd jest jednak w rocznice :lol: jak już pisałam wyżej Romie - mam nadzieję że się pojawimy baaardzo bym tego chciała, spotkać się znów ze wszystkimi ;:4
Awatar użytkownika
Kriss1515
1000p
1000p
Od: 15 cze 2012, o 21:16

Post »

nareszcie :wit
Awatar użytkownika
mamafrania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2011, o 13:50

Post »

Zajżałam tu przez przypadek,i chyba zostanę. :wit
ibizaa
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Kriss1515 ochh jak miło że jeszcze ktoś tu chce zaglądać... oczywiście i do Ciebie zajrzę, chodzę teraz do wszystkich "od tyłu" a widzę że twój wąteczek jest na samym początku u mnie :D

mamafrania bardzo się z tego cieszę, zazwyczaj przez przypadek zaglądamy do kogoś i zostajemy już :tan zapraszam serdecznie ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Witaj od nowa teraz musisz nadrobic zaległości...słuchamy ;:113
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”