Kolorowy ogród Geni - 2008r
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj !krzysiek86 pisze: Przy okazji witam serdecznie Tulipana na forum.W dobre miejsce trafiłeś. Tu wszyscy są jak rodzina
![]()
![]()
![]()
![]()
Genia potwierdzi jest tu od niedawna a już ma tyle znajomości że szok
![]()
![]()
![]()
![]()

e-genia Skoro ty "przyszłaś" do mojego wątku żeby się ze mna przywitac to i ja cię witam

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj tulipanku
Ja mam ogród już ponad 20 lat . Oczywiście najpierw był inny, 5 lat temu odnóżki z tamtego ogrodu przeniosłam do tego
no i powstał ten. Część irysków na pewno dostałam od przyjaciół ,ale większość kupiłam w Toruniu na targowisku u znajomej ogrodniczki szczególnie te najpiękniejsze
Genia
Ja mam ogród już ponad 20 lat . Oczywiście najpierw był inny, 5 lat temu odnóżki z tamtego ogrodu przeniosłam do tego
no i powstał ten. Część irysków na pewno dostałam od przyjaciół ,ale większość kupiłam w Toruniu na targowisku u znajomej ogrodniczki szczególnie te najpiękniejsze
Genia
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj
kolorowy zawrót głowy
.........a jakie fajne e-bociany!
ojjjj kochasz dziewczyno kwiatki.........ale coś mało róż?
pozdrowienia z gór

kolorowy zawrót głowy

ojjjj kochasz dziewczyno kwiatki.........ale coś mało róż?

pozdrowienia z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Witaj Gieniu,
co to za śliczne kwiatki te białe i różowe? Jak długo kwitną i jakie mają wymagania? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo zaczynam rozmyślać o wiosennych nasadzeniach, żeby i u mnie troszkę się kolorowo zrobiło
co to za śliczne kwiatki te białe i różowe? Jak długo kwitną i jakie mają wymagania? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź, bo zaczynam rozmyślać o wiosennych nasadzeniach, żeby i u mnie troszkę się kolorowo zrobiło

A u Ciebie wiosna cudna, pewnie jeszcze nie raz będę podpytywać o roślinki, bo Twój ogród ukwiecony niesamowicie, taki radosny ;:2e-genia pisze:
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Aniu
Te białe i różowe kwiaty to krzew mojżesza inaczej dyptam. Kwitnie po połowie maja przez około 2 tygodnie. A co do drugiego pytania to trudno mi określić w którym miejscu na targowiski ona stoi. I nie jest zawsze dawniej była w każdy piątek ale w ostatnim roku nie zawsze była. Myślę, że dobrym pomysłem jest nasze spotkanie wiosną wszystkie irysy bardzo się rozrastają i będę mogła się z tobą podzielić
Genia
Te białe i różowe kwiaty to krzew mojżesza inaczej dyptam. Kwitnie po połowie maja przez około 2 tygodnie. A co do drugiego pytania to trudno mi określić w którym miejscu na targowiski ona stoi. I nie jest zawsze dawniej była w każdy piątek ale w ostatnim roku nie zawsze była. Myślę, że dobrym pomysłem jest nasze spotkanie wiosną wszystkie irysy bardzo się rozrastają i będę mogła się z tobą podzielić
Genia