Wiosnę na razie widać tylko z bliska, ale już niedługo będzie jej więcej

raczej nie powinny być razem, bo zadusi rannika.
 raczej nie powinny być razem, bo zadusi rannika.  

Kocham rośliny,kocham je fotografować a potem zimą uwielbiam je przeglądać
 Kocham rośliny,kocham je fotografować a potem zimą uwielbiam je przeglądać 

Sama ja stosuję co jakiś czas i potwierdzam jej zbawienne działanie
 Sama ja stosuję co jakiś czas i potwierdzam jej zbawienne działanie  Pierwiosnek Miller's Crimson mam i byłam nim zachwycona. Liczę, że w tym roku będzie równie piękny, a może nawet się rozsieje? A barbulę klandońską 'Heavenly Blue' tez sobie zamówiłam i już nie mogę się jej doczekać
 Pierwiosnek Miller's Crimson mam i byłam nim zachwycona. Liczę, że w tym roku będzie równie piękny, a może nawet się rozsieje? A barbulę klandońską 'Heavenly Blue' tez sobie zamówiłam i już nie mogę się jej doczekać  Ciekawa jestem co to za sklep tak wcześnie realizuje zamówienia? Jak sadzonki są już w domu, to tym bardziej cieszą
 Ciekawa jestem co to za sklep tak wcześnie realizuje zamówienia? Jak sadzonki są już w domu, to tym bardziej cieszą  

Jeszcze się Ciebie zapytam, ten kwadrat na kotwach, to jakaś pergola, czy nowa altanka ogrodowa.
 Jeszcze się Ciebie zapytam, ten kwadrat na kotwach, to jakaś pergola, czy nowa altanka ogrodowa.  

No i jak wlazłam to oczywiście z pustymi rękoma nie mogłam wyjść.Kupiłam dwa różaneczniki i cztery azalie,Mało tego dostałam na ten rok nową kartę rabatową na zakup roślin
 No i jak wlazłam to oczywiście z pustymi rękoma nie mogłam wyjść.Kupiłam dwa różaneczniki i cztery azalie,Mało tego dostałam na ten rok nową kartę rabatową na zakup roślin   Pierwiosnki to dopiero zaczynają zaglądać do mojego ogrodu i mam nadzieję,że na długo pozostaną.Barbulę mam już jedną ,ale zachciało mi się kolejnej bo są cudne .
 Pierwiosnki to dopiero zaczynają zaglądać do mojego ogrodu i mam nadzieję,że na długo pozostaną.Barbulę mam już jedną ,ale zachciało mi się kolejnej bo są cudne .

U mnie niby tez tylko niestety ja nic nie mogę w ogrodzie porobić, bo wiecznie pada... Kępy krokusów wyglądają niesamowicie
 U mnie niby tez tylko niestety ja nic nie mogę w ogrodzie porobić, bo wiecznie pada... Kępy krokusów wyglądają niesamowicie