Witam wszystkich zaglądających
Pogoda wariuje raz piękne słoneczne przedwiośnie za chwilę zima na całego i tak w kółko
Ja oczywiście troszkę coś tam ogarniam na podwórku a jak już pogoda się chrzani to szukam sobie innych zajęć .Ostatnio zrobiłam z córką generalne porządki w tzw szopie czyli tym budynkiem gospodarczym.Przeniosłyśmy tam stare duże meble a potem układanie i sprzątanie wszystkiego.Narobiłam się ,ale satysfakcja rekompensuje mi wszystko.Teraz będę zbijać i malować takie skrzynie tzw podwyższone rabaty i jak tylko pogoda pozwoli chcę blachą ,którą znalazłam w czasie porządków ogrodzić sobie tył ogrodu na samym końcu działki.Nie będzie tego dużo ,ale zawsze coś a wtedy jest szansa ,że psy i kozy nie wtargną mi już do mojego ogrodu ,który wciąż się tworzy w dalszej części działki.
Pierwsze krokusy już się pojawiają
marpa Maryniu bardzo dziękuję

Powiem ci ,że dopiero się rozkręcam ze zdjęciami

Kocham rośliny,kocham je fotografować a potem zimą uwielbiam je przeglądać
Krokusy z wczorajszej porannej sesji po pierwszym lekkim śnieżku
Blueberry Natalio prezenty codziennie cieszą moje oczy no oczywiście z wyjątkiem tulipanów ,które już padły,ale i tak wytrwały do dziś .
Wiosna z dnia na dzień coraz bliżej i coraz bardziej widoczna.W ciągu dnia wczoraj najpierw było cudne słoneczko,potem śnieg,znów słoneczko i znowu śnieg,który w nie wielkiej ilość pozostał do dziś.Dziwne te zjawiska pogodowe i można świra dostać
A teraz zdjęcia w zimowej scenerii,śnieg w ciągu godz taki spadł,ale po może dwóch godzinach mało c z niego zostało
anabuko1 Aniu ta zima to jak na razie błądzi .Dobrze,ze choć troszkę jej mogliśmy zobaczyć bo już nie długo zostanie nam podziwianie na zdjęciach o te zmiany klimatu
stasia_ogrod Stasiu ogarnęłam troszkę,ale pracy jeszcze dużo .
Wiosna zbliża się już dużymi krokami co mnie cieszy .Już nie mogę się doczekać kiedy będę całymi dniami wyginała się w ogrodzie.
To kłącze to jest jeżówka ,siewka .