No to trzeba list gończy rozesłaćkubanki pisze:[...] Mojej mamie tak pokopał ogródek na skarpie, że szkoda gadać. Nawet wyznaczyła nagrodę pieniężną dla syna i zięciów za złapanie drania, ale coś się chłopaki nie kwapią.
[...]
Nasza działeczka- kolejne etapy powstawania
- bishop
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
JAk to na kiedy? Na wiosnę...ja chyba sama będę budować...tu.ja pisze:Altanka super! Aż zazdroszczę, bo u mnie budowa przełożona na nie wiadomo kiedy....Dobrze,że pomyśleliście i robicie dwukomorowy kompostownik. Mój jest stanowczo za mały.
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- kocica

- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Ależ postępy
, ale jak się ma wielu pożytecznych znajomych to można tanim kosztem wybudować. A jak się niema to się płaci grube pieniądze tak jak ja.....
Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.
Jolu a gdzieś Ty się zapodziała kochana, poletko szykujesz pod kwiatuszki
.
Od poniedziałku ma być podobno załamanie pogody, zimnooo, deszcze a gdzie niegdzie nawet ze śniegiem, ale nie buj nic kwiatuszki dadzą rade wiem bo sadziłam je w różnych porach roku i wszystkie bez wyjątku mają się dobrze
.
Pozdrawiam cieplutko
Od poniedziałku ma być podobno załamanie pogody, zimnooo, deszcze a gdzie niegdzie nawet ze śniegiem, ale nie buj nic kwiatuszki dadzą rade wiem bo sadziłam je w różnych porach roku i wszystkie bez wyjątku mają się dobrze
Pozdrawiam cieplutko
O matko ! Tutaj tyle gości a właścicielki nie ma
Wszystkim dziękuję za odwiedziny i pochwały...
Tija kochana może i powinnam szykować miejsce pod kwiatuszki ale zaniemogłam...Wiecie co od wczoraj tak boli mnie łeb,
że nic mi się nie chce..Wyszłam wcześniej z pracy i caluteńki dzięń do wieczora przeleżałam...Jakieś zbyt wysokie ciśnienie mam i cała głowa aż pulsuje. A taka piękna pogoda była...
I z działki nici..
Dzisiaj rano wstałam też z bólem głowy... Myślałam, że umyję okna, ale nie dałam rady... Jedna tabletka, druga tabletka...Ciśnienie już dobre a głowa dalej boli... Już troszkę mniej niż wczoraj to zdecydowałam się , że pojadę z nimi na działkę...była piękna, słoneczna pogoda i szkoda mi było siedzieć w domu..Ale za wiele to nie zrobiłam...troszkę tylko chwaściorów wyrwałam i tyle...I jeszcze do teraz ten ból mnie trzyma chociaż już zdecydowanie mniejszy..Oby tylko do jutra minął....
Zmykam od kompa bo nie mogę patrzeć w monitor..Pa pa
Tija kochana może i powinnam szykować miejsce pod kwiatuszki ale zaniemogłam...Wiecie co od wczoraj tak boli mnie łeb,
Zmykam od kompa bo nie mogę patrzeć w monitor..Pa pa
- agape

- Od: 23 lip 2008, o 21:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak już dojdziesz do siebie, to przeczytasz słowa OGROMNEJ POCHWAŁY i gratulacji!
Altana- jakby tam była od zawsze, pieknie się wkomponowała, tynk dodał jej takiego domowego uroku. Wiosna, zieleń - bedzie jak w domku z bajki! pięknie!
Podziwiam bardzo Waszą pracę, wszystko sami, to musi być dopiero uczucie wspaniałości- usiąść sobie na własnym, samemu zbudownym ganku! Z widokiem na dolinkę własnego ogrodu....
Altana- jakby tam była od zawsze, pieknie się wkomponowała, tynk dodał jej takiego domowego uroku. Wiosna, zieleń - bedzie jak w domku z bajki! pięknie!
Podziwiam bardzo Waszą pracę, wszystko sami, to musi być dopiero uczucie wspaniałości- usiąść sobie na własnym, samemu zbudownym ganku! Z widokiem na dolinkę własnego ogrodu....
No tak, niedzielę zaczęłam od tabletki od bólu głowy....
Na szczęście ból był zdecydowanie lżejszy, tak że wybraliśmy się do Opola na zakupy..Już jest ok..Dziękuję Wam za troskę..
Nasza altanka będzie jeszcze pomalowana. Kupiliśmy farbę i jutro M ma zamiar malować
Kupiłam też parę roślinek, a że jestem początkujący działkowicz i niebardzo się znam na roślinach i jeszcze to, że mam dużo miejsca do obsadzenia więc interesuje mnie wszystko to co zielone i niedrogie
Najpierw kupiłam a teraz będę szukać jakie duże urośnie i co to jest
Za roślinki płaciłam po 5 i 2 zł...
Lawenda anouk i dwie trawki

Tamaryszek francuski i dwie wierzby purpurowe - Nana Gracilis

Ta mi sie bardzo podobała, ale nie wiem jak się nazywa. U Kocicy naoglądałam się ostrokrzewów i ta roślinka właśnie mi go przypomina
A z etykiety nic nie potrafię wyczytać...MOże pomożecie?

Nasza altanka będzie jeszcze pomalowana. Kupiliśmy farbę i jutro M ma zamiar malować
To prawda, ale dopiero w pełni tego uczucia doświadczymy jak będzie dookoła zielono i będzie na czym usiąść - pewnie w przyszłym sezonie się udaagape pisze:Podziwiam bardzo Waszą pracę, wszystko sami, to musi być dopiero uczucie wspaniałości- usiąść sobie na własnym, samemu zbudownym ganku! Z widokiem na dolinkę własnego ogrodu....
Lawenda anouk i dwie trawki

Tamaryszek francuski i dwie wierzby purpurowe - Nana Gracilis

Ta mi sie bardzo podobała, ale nie wiem jak się nazywa. U Kocicy naoglądałam się ostrokrzewów i ta roślinka właśnie mi go przypomina