Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- kubanki
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu, kupiłaś coś w Ostaszewie? Ja mam nadzieję znowu w poniedziałek się tam wybrać, chyba, że dzieci będą niegrzeczne, to nie da rady
Chcę kupić sobie kilka różnych kann, bo myślę, że będą bardzo ładnie na rabacie z hostami wyglądać. Czy one będą się dobrze czuły w półcieniu?
Cieszę się oczywiście, że kryzys minął i zostajesz

Cieszę się oczywiście, że kryzys minął i zostajesz

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Geniu to, że Twój wątek szybko przyrasta jest tylko dowodem na to, że odwiedza go wiele osób, bo go lubi i znajduje tu to wszystko czego szuka na tym forum. Przecież nikt nie wchodzi na wszystkie wątki, bo to po prostu fizycznie niemożliwe i dlatego też, kto nie lubi dużo czytać wybiera wątki w których mało się dzieje. Każdy pokazując swój ogród stwarza jakiś klimat, który jednym pasuje,innym nie. Ty stworzyłaś atmosferę pełną ciepła i sympatii , więc bardzo Cię proszę pozostaw wszystko tak jak jest i nic nie zmieniaj.
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Ani wstrzymaj się jeszcze z tydzień z wyjazdem do Ostaszewa bo nic więcej nie było a słyszałam że w tygodniu ma być nowa dostawa.Kanny sa piękne ale nie ma Lucyfera to jest kanna czerwona z żółtą obwódka może dostaną .No i może będą jakieś inne jeszcze kwiaty.
Kanny u mnie najładniej kwitną w słońcu ale tez w zeszłym roku miałam w półcieniu i też mi kwitły ale troszkę później.
A jak zwykle kilka roślin kupiłam byłabym chora jakbym czegoś nie kupiła.
Gdybyś rok się wstrzymała to podzieliłabym się z Tobą swoimi bo już starych nie mam.
Genia
Kanny u mnie najładniej kwitną w słońcu ale tez w zeszłym roku miałam w półcieniu i też mi kwitły ale troszkę później.
A jak zwykle kilka roślin kupiłam byłabym chora jakbym czegoś nie kupiła.
Gdybyś rok się wstrzymała to podzieliłabym się z Tobą swoimi bo już starych nie mam.
Genia
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Krzysiu mnie naprawdę nie chodzi o pobijaniu rekordów bo to nie zawody tak po prostu się składa że mam dużo czasu ,nie pracuję to siedzę na forum i piszę i oglądam ogrody jeżeli mi się podoba to też piszę post.krzysiek86 pisze:Geniu nie strasz Nas zamknięciem wątku![]()
Przecież Wszyscy lubimy do Ciebie zaglądać.
A im więcej stron tym większa frajda w czytaniu.
Może pobijesz rekord![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Genia