Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
GENIU ,nawet nie waż mi się tego robić .Tylko ty i twój ogród trzyma mnie przed depresją i totalnym załamaniem .Mam już dość tej zimy i dlatego co dzień wchodzę do ciebie,aby naładować akumulatory.Wiem ,że twoje zdrowie najważniejsze ,ale pomyśl też o tych co cię odwiedzają .Wybacz ,że jestem egoistką ale nie wyobrażam sobie ,żeby miało by cię tu nie być ,na forum .Wiem ,że u ciebie przybywa wiele stron codziennie i niekiedy jak nie mam czasu,to zaległości się robi mnóstwo ,ale to mój wybór i każdego z osobna ,przejrzeć wszystko .Nikt ,ani nic nas nie zmusza do tego .e-genia pisze:Przepraszam tych którzy mnie i mój ogród lubią na tym forum że nie odpisuje ale zastanawiam się nad zamknięciem mojego wątkunie chcę stwarzać problemy co niektórym i zmuszać ich do czytania po kilka stron dziennie
Kiedy zakładałam pewnie właśnie te osoby zapewniały mnie jaka tu miła i serdeczna atmosfera ale ja już raz zaliczyłam szpital po tej atmosferze i nie chcę po raz drugi
Więc GENIU kochana ,głowa do góry ,nie przejmuj się tak .Wszystkim i tak nie dogodzisz .
NIE pozwalamy ci zamykać wątku i protestujemy .
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Witaj !
. Po co masz zamykać wątek... ?
. Co z tego , że dziennie przybywa nawet po 10 stron ? , to bardzo dobrze . Przeciez , każdy kto tu zaglądnie czyta co che , ile chce , mnie nieraz nie che się czytac to przeglądne fotki i napisze , że ładne , albo jak minął dzień itp. Naprawde nie wiem co za powód do paniki...
. Przeciez nie tylko Twój wątek się rozrasta szybko
, nikomu nie stwarzasz problemu
. Ktos nie che czytac to nie czyta , ktos che to czyta , ktoś chce troche przeczytac to czyta troche
. Znam inne fora na których przybywa nawet po 80 stron dziennie w popularniejszch wątkach...
. Ja bym się na Twoim miejscu badzo cieszył , że tylu mam gości w wątku
. Naprawde nie rozumie problemu
.
Artur
Ja nie rozumie....e-genia pisze:Przepraszam tych którzy mnie i mój ogród lubią na tym forum że nie odpisuje ale zastanawiam się nad zamknięciem mojego wątkunie chcę stwarzać problemy co niektórym i zmuszać ich do czytania po kilka stron dziennie
Kiedy zakładałam pewnie właśnie te osoby zapewniały mnie jaka tu miła i serdeczna atmosfera ale ja już raz zaliczyłam szpital po tej atmosferze i nie chcę po raz drugi

Artur
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
- Tulipan998
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
Pod wypowiedzią Jolanty też sie podpisuje . Nikt , nikogo do niczego nie zmusza...JolantaGraj pisze: nie wyobrażam sobie ,żeby miało by cię tu nie być ,na forum .Wiem ,że u ciebie przybywa wiele stron codziennie i niekiedy jak nie mam czasu,to zaległości się robi mnóstwo ,ale to mój wybór i każdego z osobna ,przejrzeć wszystko .Nikt ,ani nic nas nie zmusza do tego .
Więc GENIU kochana ,głowa do góry ,nie przejmuj się tak .Wszystkim i tak nie dogodzisz .
NIE pozwalamy ci zamykać wątku i protestujemy .

|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
Geniu, to jest Twój wspaniały wątek, w którym chciałaś się z nami podzielić, tym co masz najpiękniejsze... do Ciebie przecież sami życzliwi ludzie zaglądają ... chyba Ci zyczliwi są ważniejsi i dla nich powinnaś tu być a nie dla jakiejś tam osoby która ma problem.. nie warto się przejmować
pozdrawiam gorąco i zostań z nami 

- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Geniu, widzisz dla ilu osób Twój wątek jest pierwszym miejscem do którego wchodzą na forum?
Wracaj i pochwal się zakupami, o ile je zrobiłaś
Ja za chwilę wychodzę wypróbować nowy sekator, a potem do kuchni kończyć obiad dla Teścia
W międzyczasie oczywiście będę poczytywać forum i zaglądać do Twojego wątku.
ZOSTAŃ Z NAMI!!!
Jak Krzyś napisał - obiecywałaś wiosną mnóstwo zdjęć i my na nie czekamy.
Wracaj i pochwal się zakupami, o ile je zrobiłaś

Ja za chwilę wychodzę wypróbować nowy sekator, a potem do kuchni kończyć obiad dla Teścia

ZOSTAŃ Z NAMI!!!
Jak Krzyś napisał - obiecywałaś wiosną mnóstwo zdjęć i my na nie czekamy.
- Grzesik
- Od: 20 sty 2009, o 15:49
Witaj Geniu! Ja zaglądam do Ciebie codziennie, tylko nie zostawiam po sobie śladu, ale lubię na bierząco śledzić co się Tu dzieje. Podglądam co zamierzacie kupić, co już posadziliście, co już kiełkuje. Nawet jak piszesz, że nie spadło ani troszkę śniegu, lub, że bardzo szybko stopniał to też jest fajne
Pozdrawiam!
Grzesiek

Pozdrawiam!
Grzesiek
Gieniu, gdzie jesteś
Strasznie smutno na tym forum bez Ciebie, Twoich wspaniałych rad, Twoich kwiatów, pogaduszek z Tobą. Co się stało? Co za idiota (za przeproszeniem) naopowiadał Ci głupot, że postanowiłaś zamknąć swój wątek.
Skoro tyle osób do Ciebie pisze, to świadczy o jednym - ludzie Ciebie potrzebują.
A ci, którym coś się nie podoba, nie mają żadnego obowiązku ani być na forum, ani wchodzić na poszczególne wątki.
Gieniu wracaj
Bo smutno bez Ciebie

Skoro tyle osób do Ciebie pisze, to świadczy o jednym - ludzie Ciebie potrzebują.
A ci, którym coś się nie podoba, nie mają żadnego obowiązku ani być na forum, ani wchodzić na poszczególne wątki.
Gieniu wracaj

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Kochani jest mi po prostu bardzo przykro .dziękuję Wam że jesteście .
Ja nie gniewam się na nikogo bo to nie w mojej naturze ,ale przykro wchodzić na jakiś wątek i czytać jakie to żenujące wchodzić na długie watki czytać.
Chyba nikt nie może mi zarzucić że wchodzę lub na swoim wątku komentuje że nie podoba mi się to czy tamto jeżeli mi się coś nie podoba a jest sporo rzeczy i to u osób które niekoniecznie maja długie watki to po prostu w tym dniu się nie wpisuje .
Jesteśmy różni młodzi i starsi mężczyźni i kobiety z różnym wykształceniem ,ale łączy nas jedno miłość do kwiatów i ogrodów .Przebywanie dla mnie tu jest bardzo ważne .Spotkałam wielu cudownych ludzi . I myślę ze wielu mnie też bardzo polubiło ,ale ja muszę omijać stresy
Podoba mi się motto KaRo
Jestem jaka jestem
Ja nie gniewam się na nikogo bo to nie w mojej naturze ,ale przykro wchodzić na jakiś wątek i czytać jakie to żenujące wchodzić na długie watki czytać.
Chyba nikt nie może mi zarzucić że wchodzę lub na swoim wątku komentuje że nie podoba mi się to czy tamto jeżeli mi się coś nie podoba a jest sporo rzeczy i to u osób które niekoniecznie maja długie watki to po prostu w tym dniu się nie wpisuje .
Jesteśmy różni młodzi i starsi mężczyźni i kobiety z różnym wykształceniem ,ale łączy nas jedno miłość do kwiatów i ogrodów .Przebywanie dla mnie tu jest bardzo ważne .Spotkałam wielu cudownych ludzi . I myślę ze wielu mnie też bardzo polubiło ,ale ja muszę omijać stresy
Podoba mi się motto KaRo
Jestem jaka jestem