Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Geniu kupiłam pełne ciemierniki. W opakowaniu chyba 3 kłącza. Cena 8-9 zł Niepamiętam ale wszystkie byliny są w tej cenie.
Mogę Ci kupić jak chcesz?
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Izo...ja na ciemierniki to uszy wszędzie nastawiam. A możesz powiedzieć jakie kolory?.
Awatar użytkownika
moni;)
1000p
1000p
Od: 21 sty 2009, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Geniu ja sobie nie wyobrazam tego jak zamkniesz swoj watek. Sprawa jest taka, ze jak ktos nie chce to niech nie zaglada i tyle. Ale jest gro osob, ktore chetnie tu przychodza i ogladaja Twe piekne kwiaty i wcielaja "w ogrod" Twoje rady - rady doswiadczonej ogrodniczki ;:108
NL16
Pozdrawiam, Monia ;) --> Dzien bez kawy jest malo ciekawy...
Storczyki moni
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

witam i życzę milego dnia, co z tym zamknięciem, uszy do góry!

Samotność jest jak ogród w którym dusza usycha ,
a kwiaty przestają pachnięć - powiedział mądry More Lery

a tu jest wesoło, tak trzymajmy
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
JolantaG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2008, o 14:52

Post »

e-genia pisze:Przepraszam tych którzy mnie i mój ogród lubią na tym forum że nie odpisuje ale zastanawiam się nad zamknięciem mojego wątkunie chcę stwarzać problemy co niektórym i zmuszać ich do czytania po kilka stron dziennie
Kiedy zakładałam pewnie właśnie te osoby zapewniały mnie jaka tu miła i serdeczna atmosfera ale ja już raz zaliczyłam szpital po tej atmosferze i nie chcę po raz drugi
;:97
GENIU ,nawet nie waż mi się tego robić .Tylko ty i twój ogród trzyma mnie przed depresją i totalnym załamaniem .Mam już dość tej zimy i dlatego co dzień wchodzę do ciebie,aby naładować akumulatory.Wiem ,że twoje zdrowie najważniejsze ,ale pomyśl też o tych co cię odwiedzają .Wybacz ,że jestem egoistką ale nie wyobrażam sobie ,żeby miało by cię tu nie być ,na forum .Wiem ,że u ciebie przybywa wiele stron codziennie i niekiedy jak nie mam czasu,to zaległości się robi mnóstwo ,ale to mój wybór i każdego z osobna ,przejrzeć wszystko .Nikt ,ani nic nas nie zmusza do tego .
Więc GENIU kochana ,głowa do góry ,nie przejmuj się tak .Wszystkim i tak nie dogodzisz .
NIE pozwalamy ci zamykać wątku i protestujemy .
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33

Post »

Gieniu mam nadzieję, że nie opuścisz forum,
Kogo ja będę pytała, tym bardziej,że mieszkamy w tym samym regionie.
Poza tym u ciebie tyle się napatrzyłam, chcę podpytać o niektóre rośliny
Ani mi się waż opuszczać!!!Kto Twoje serducho nadwyręży, temu :pogon
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witaj !
e-genia pisze:Przepraszam tych którzy mnie i mój ogród lubią na tym forum że nie odpisuje ale zastanawiam się nad zamknięciem mojego wątkunie chcę stwarzać problemy co niektórym i zmuszać ich do czytania po kilka stron dziennie
Kiedy zakładałam pewnie właśnie te osoby zapewniały mnie jaka tu miła i serdeczna atmosfera ale ja już raz zaliczyłam szpital po tej atmosferze i nie chcę po raz drugi
;:97
Ja nie rozumie.... :shock: . Po co masz zamykać wątek... ? :shock: . Co z tego , że dziennie przybywa nawet po 10 stron ? , to bardzo dobrze . Przeciez , każdy kto tu zaglądnie czyta co che , ile chce , mnie nieraz nie che się czytac to przeglądne fotki i napisze , że ładne , albo jak minął dzień itp. Naprawde nie wiem co za powód do paniki... :lol: . Przeciez nie tylko Twój wątek się rozrasta szybko :lol: , nikomu nie stwarzasz problemu :lol: . Ktos nie che czytac to nie czyta , ktos che to czyta , ktoś chce troche przeczytac to czyta troche :lol: . Znam inne fora na których przybywa nawet po 80 stron dziennie w popularniejszch wątkach... :lol: . Ja bym się na Twoim miejscu badzo cieszył , że tylu mam gości w wątku :lol: . Naprawde nie rozumie problemu :lol: .
Artur
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

JolantaGraj pisze: nie wyobrażam sobie ,żeby miało by cię tu nie być ,na forum .Wiem ,że u ciebie przybywa wiele stron codziennie i niekiedy jak nie mam czasu,to zaległości się robi mnóstwo ,ale to mój wybór i każdego z osobna ,przejrzeć wszystko .Nikt ,ani nic nas nie zmusza do tego .
Więc GENIU kochana ,głowa do góry ,nie przejmuj się tak .Wszystkim i tak nie dogodzisz .
NIE pozwalamy ci zamykać wątku i protestujemy .
Pod wypowiedzią Jolanty też sie podpisuje . Nikt , nikogo do niczego nie zmusza... :lol: , ja już z całego tygodnia mam dużo zaległości , no i co z tego... Che to pisze , nie to nie... , ale na forum jestem praktycznie codziennie :lol: . Tak , że Geniu , jak jest tak niech będzie dalej nawet po 100 stron dziennie :P .
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Geniu, to jest Twój wspaniały wątek, w którym chciałaś się z nami podzielić, tym co masz najpiękniejsze... do Ciebie przecież sami życzliwi ludzie zaglądają ... chyba Ci zyczliwi są ważniejsi i dla nich powinnaś tu być a nie dla jakiejś tam osoby która ma problem.. nie warto się przejmować :) pozdrawiam gorąco i zostań z nami ;:168
Awatar użytkownika
kubanki
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 16:34

Post »

Geniu, widzisz dla ilu osób Twój wątek jest pierwszym miejscem do którego wchodzą na forum?
Wracaj i pochwal się zakupami, o ile je zrobiłaś :)
Ja za chwilę wychodzę wypróbować nowy sekator, a potem do kuchni kończyć obiad dla Teścia :) W międzyczasie oczywiście będę poczytywać forum i zaglądać do Twojego wątku.
ZOSTAŃ Z NAMI!!!
Jak Krzyś napisał - obiecywałaś wiosną mnóstwo zdjęć i my na nie czekamy.
Ania
Mój ogród cz. 1, cz. 2
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Witaj Geniu! Ja zaglądam do Ciebie codziennie, tylko nie zostawiam po sobie śladu, ale lubię na bierząco śledzić co się Tu dzieje. Podglądam co zamierzacie kupić, co już posadziliście, co już kiełkuje. Nawet jak piszesz, że nie spadło ani troszkę śniegu, lub, że bardzo szybko stopniał to też jest fajne :D
Pozdrawiam!
Grzesiek
Awatar użytkownika
bishop
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2008, o 22:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

A Gospodyni ciągle nie ma :cry:

Obrazek
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Nie rozumiem dlaczego Gienia tak nagle postanowiła zamknąć swój wątek??
x-d-a

Post »

Gieniu, gdzie jesteś :!: Strasznie smutno na tym forum bez Ciebie, Twoich wspaniałych rad, Twoich kwiatów, pogaduszek z Tobą. Co się stało? Co za idiota (za przeproszeniem) naopowiadał Ci głupot, że postanowiłaś zamknąć swój wątek.
Skoro tyle osób do Ciebie pisze, to świadczy o jednym - ludzie Ciebie potrzebują.
A ci, którym coś się nie podoba, nie mają żadnego obowiązku ani być na forum, ani wchodzić na poszczególne wątki.
Gieniu wracaj :!: Bo smutno bez Ciebie :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Kochani jest mi po prostu bardzo przykro .dziękuję Wam że jesteście .

Ja nie gniewam się na nikogo bo to nie w mojej naturze ,ale przykro wchodzić na jakiś wątek i czytać jakie to żenujące wchodzić na długie watki czytać.
Chyba nikt nie może mi zarzucić że wchodzę lub na swoim wątku komentuje że nie podoba mi się to czy tamto jeżeli mi się coś nie podoba a jest sporo rzeczy i to u osób które niekoniecznie maja długie watki to po prostu w tym dniu się nie wpisuje .
Jesteśmy różni młodzi i starsi mężczyźni i kobiety z różnym wykształceniem ,ale łączy nas jedno miłość do kwiatów i ogrodów .Przebywanie dla mnie tu jest bardzo ważne .Spotkałam wielu cudownych ludzi . I myślę ze wielu mnie też bardzo polubiło ,ale ja muszę omijać stresy
Podoba mi się motto KaRo
Jestem jaka jestem
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”