Ogród Igi - cz.4
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Witaj Iga,
cieszę się z powrotu na forum
Z przyjemnością obejrzałam nową odsłonę Twojego ogrodu. Jest pięknie !!! A ta pergola ze zdjęcia, które zachwyciło Hanię to nowy nabytek, czy ja taka niespostrzegawcza jestem?
Iga, nie bądź skromna, bo Twój ogród to mistrzostwo jeśli chodzi o kompozycje. Wysmakowane, dopracowane, piękne. Bardzo mi się teraz na zdjęciu spodobały te kamienne terasy. W ogóle mnóstwo rzeczy mi się bardzo u Ciebie podoba
Hosty jeśli to zeszłoroczne, to całkiem ładnie się rozrastają, prawda?
Miłego dnia Ci życzę
P.S. Rękawiczki zabójczo fantastyczne
Nie rozstaję się z nimi 
cieszę się z powrotu na forum

Iga, nie bądź skromna, bo Twój ogród to mistrzostwo jeśli chodzi o kompozycje. Wysmakowane, dopracowane, piękne. Bardzo mi się teraz na zdjęciu spodobały te kamienne terasy. W ogóle mnóstwo rzeczy mi się bardzo u Ciebie podoba

Hosty jeśli to zeszłoroczne, to całkiem ładnie się rozrastają, prawda?
Miłego dnia Ci życzę
P.S. Rękawiczki zabójczo fantastyczne

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ewuś to pozbieram różne, bo orlików mam sporo.Tylko one nieraz się wyradzają i nie powtarzają cech.Ale może się zrobią jakieś fajne miksy.
Aniu, nie masz sklerozy, pergola to nowinka. Zrobiła się do glicynii, która złośliwie przemarzała.Mam jednak nadzieję, że odbije.Na hosty zapraszam częściej, tak mnie cieszą ,że na pewno nie raz jeszcze będę nudziła.
Aniu, nie masz sklerozy, pergola to nowinka. Zrobiła się do glicynii, która złośliwie przemarzała.Mam jednak nadzieję, że odbije.Na hosty zapraszam częściej, tak mnie cieszą ,że na pewno nie raz jeszcze będę nudziła.