Kolorowy ogród Geni - 2009r - 2cz.
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu u Ciebie jak zwykle pięknie kolorowo i kwiatowo
Pięknego pełnego ciemiernika kupiłaś, w ogóle wspaniałe zakupy
Ja sobie u Bogdana na allegro zamówiłam trochę roślin, i między innymi bordowego i różowego ciemiernika, ale pojedyncze, pełnych nie było. Ale i tak cieszę się bo są piękne a o nich marzyłam
Już nie mogę się doczekać kiedy kurier dojedzie 
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam Cię Gieniu. U Ciebie jak zwykle gwarno i kolorowo. Ponieważ dziś tłusty czwartek więc Ci zostawiam
http://www.paczekdlaciebie.pl/161599
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- pestka

- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Witaj
cieszę sieze podoba ci sie moja działeczka
musze odwiedzić twoją na spokojnie
poniewaz mam sporo odpisów
pozdrawiam

cieszę sieze podoba ci sie moja działeczka
musze odwiedzić twoją na spokojnie
poniewaz mam sporo odpisów
pozdrawiam
Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- madzisia777
- 100p

- Od: 26 sty 2009, o 12:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Geniu.
Ja od siebie napisze tyle że każdy kto przechodzi obok Twoje ogródka to zwalnia krok
, żeby muc sie napatrzeć
.
Bajecznie kolorowy ogród.
Twój ogród pokazałam wczoraj mojej mamie( chyba nie masz mio za złe
).
Moja mama też kocha kwiaty i była i jest pod wrażeniem.
Teraz sama wyczekuje wiosny
.
Odnośnie ogrodów gdzie w skład wchodzi trawnik i iglaki- to moje zdanie jest takie- to też jest piękny ogród - tylko z czasem robi sie nudny dla oka- bo nic sie w nim nie dzieje, nic nie kwitnie, nic nie przekwita, ciagle te same kolory. Taki ogród ciagle wyglada tak samo.
A chyba nie o to nam "zielono zakręconym ' chodzi, kwiatki jak kwitną to sie do nas usmiechaja
. tyle radości i satysfakcji z kwitnacego ogrodu ;:2
Najlepsze rozwiązanie to troche iglaków i kwitnacych bylin, cebulowych.
No dobra czas na pączusia mniammm
Ja od siebie napisze tyle że każdy kto przechodzi obok Twoje ogródka to zwalnia krok
Bajecznie kolorowy ogród.
Twój ogród pokazałam wczoraj mojej mamie( chyba nie masz mio za złe
Moja mama też kocha kwiaty i była i jest pod wrażeniem.
Teraz sama wyczekuje wiosny
.Odnośnie ogrodów gdzie w skład wchodzi trawnik i iglaki- to moje zdanie jest takie- to też jest piękny ogród - tylko z czasem robi sie nudny dla oka- bo nic sie w nim nie dzieje, nic nie kwitnie, nic nie przekwita, ciagle te same kolory. Taki ogród ciagle wyglada tak samo.
A chyba nie o to nam "zielono zakręconym ' chodzi, kwiatki jak kwitną to sie do nas usmiechaja
. tyle radości i satysfakcji z kwitnacego ogrodu ;:2 Najlepsze rozwiązanie to troche iglaków i kwitnacych bylin, cebulowych.
No dobra czas na pączusia mniammm
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Cieszę się ze kupiłaś sobie ciemierniki jak dobrze pamiętam ja mam dla Ciebie białego ciemiernika no i muszę powiedzieć że pierwsze paczki już przeze mnie wysłane tak że wprawę już mam.AGNESS pisze:Witaj Geniu u Ciebie jak zwykle pięknie kolorowo i kwiatowoPięknego pełnego ciemiernika kupiłaś, w ogóle wspaniałe zakupy
Ja sobie u Bogdana na allegro zamówiłam trochę roślin, i między innymi bordowego i różowego ciemiernika, ale pojedyncze, pełnych nie było. Ale i tak cieszę się bo są piękne a o nich marzyłam
Już nie mogę się doczekać kiedy kurier dojedzie
Genia
- e-genia

Ado vel Krysiu dzięki za pączka.ada.kj pisze:Witam Cię Gieniu. U Ciebie jak zwykle gwarno i kolorowo. Ponieważ dziś tłusty czwartek więc Ci zostawiam
Elu dzięki paczka już wysłana najpóźniej w sobotę powinna być u Ciebie
Genia
Gieniu jednym słowem rozpoczęłaś sezon wysyłania paczek , ja na pewno bardzo się cieszę że dostanę od Ciebie kwiatuszki . Nie dość że masz dobre serducho i obdzielasz wszystkich naokoło , to jeszcze masz sympatyczny głos , rozmawiałyśmy jakbyśmy się znały już wcześniej a teraz przypadkiem spotkałyśmy się na ulicy . Fajnie 
Geniu pozazdrościłam Ci i wczoraj kupiłam sobie białą pełną piwonię.
Teraz muszę poczytać co ona lubi... wiem już, że nie lubi przesadzania, dlatego muszę wymyśleć dla niej stałe miejsce
Teraz muszę poczytać co ona lubi... wiem już, że nie lubi przesadzania, dlatego muszę wymyśleć dla niej stałe miejsce
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
- e-genia

Lisko białą pełną bylinową piwonię to ja mam od dawna tylko już kawałek mi zastał bo co roku komuś jej kawałek daję.Ja zamówiłam drzewiastą białą pełną i żółtą No i żółtą pełną bylinową mam nadzieję że będzie żółta bo już kilka razy zostałam nabita w butelkę jak to się mówi i okazało się że jest różowa .Teraz nie mam żadnej różowej bo z tej złości to zaraz wykopałam i ją wydałam.
Genia
Genia
- kubanki

- Od: 28 sie 2008, o 16:34
Podpisuję się pod powyższym. Mnie także bardzo miło rozmawiało się z Genią. Bez żadnych zbędnych ceregielitija pisze:Nie dość że masz dobre serducho i obdzielasz wszystkich naokoło , to jeszcze masz sympatyczny głos , rozmawiałyśmy jakbyśmy się znały już wcześniej a teraz przypadkiem spotkałyśmy się na ulicy . Fajnie