Na betonie kwiaty rosną Obejrzałam Twój wątek i takie jest moje zdanie cudo Zawsze mówiłam że ludzie którzy kochają kwiaty są dobrymi ludżmi i zdana nie zmienię dlatego między innymi tu jestem Trwaj w tym to daje zdowolenie i chęć do życia
Dziękuję za miłe słowo!
Przypomniałyście mi,że mam wątek własny,bo ciągle siedzę u Olka przy ognisku
Jak moje pomysły na coś się przydadzą,to tylko mów,i bez porywania biorę się do roboty:)
Wiem że Ty jesteś zdolna i pracowita dziewczyna ,cudeńka tam u siebie porobiłaś U mnie ptaszki przylatują do stołówki a ja ciągle uzupełniam . Cudownie jest popatrzeć jak latają od jednego jedzonka do drugiego
Soniu u mnie są do jedzenia same sikorki i jedzą tylko słonecznik siemie lub mieszanki karm wybredne zostawiają wszystko inne tylko wyjadają słonecznik.Mam kupione takie kule w siatkach to im idzie i słoninka.Może jak będą większe mrozy co widać na termometrze dzisiaj to im się zmieni.Może i Twoje przeproszą się z jedzeniem
Witaj Soniu
Obejrzałam twój ogródek od samego początku i również jestem pełna podziwu dla twojej pracowitości i uporu z jakim się zaangażowałaś aby upiększyć swoje otoczenie Bardzo pomysłowo ten skraweczek prowadzisz . Bardzo dobrze znam twoje problemy gdyż mam podobne:) Jeśli pozwolisz będę zaglądać do twego wątku i kibicować w dalszych poczynaniach ogródkowych . Jeśli znajdziesz chwilę czasu zajrzyj i do mojego ogródka a najlepiej do "garnka" Pozdrawiam serdecznie
Zapraszam serdecznie:)
W moim ogródku obecnie nic się nie dzieje,ale na wiosnę to będzie ,oj będzie się działo,już nie mogę się doczekać:)!
Dziękuję za pochwały