Tak ktoś powiedział
 Tak ktoś powiedział  

Tak ktoś powiedział
 Tak ktoś powiedział  

Obejrzałam Twój wątek i takie jest moje zdanie cudo
 Obejrzałam Twój wątek i takie jest moje zdanie cudo  Zawsze mówiłam że ludzie którzy kochają kwiaty są dobrymi ludżmi i zdana nie zmienię dlatego między innymi tu jestem
 Zawsze mówiłam że ludzie którzy kochają kwiaty są dobrymi ludżmi i zdana nie zmienię dlatego między innymi tu jestem   Trwaj w tym to daje zdowolenie i chęć do życia
 Trwaj w tym to daje zdowolenie i chęć do życia 

U mnie ptaszki przylatują do stołówki a ja ciągle uzupełniam . Cudownie jest popatrzeć jak latają od jednego jedzonka do drugiego
 U mnie ptaszki przylatują do stołówki a ja ciągle uzupełniam . Cudownie jest popatrzeć jak latają od jednego jedzonka do drugiego 

Bardzo pomysłowo ten skraweczek prowadzisz . Bardzo dobrze znam twoje problemy gdyż mam podobne:) Jeśli pozwolisz będę zaglądać do twego wątku i kibicować w dalszych poczynaniach ogródkowych . Jeśli znajdziesz chwilę czasu zajrzyj i do mojego ogródka a najlepiej do "garnka"  Pozdrawiam serdecznie
 Bardzo pomysłowo ten skraweczek prowadzisz . Bardzo dobrze znam twoje problemy gdyż mam podobne:) Jeśli pozwolisz będę zaglądać do twego wątku i kibicować w dalszych poczynaniach ogródkowych . Jeśli znajdziesz chwilę czasu zajrzyj i do mojego ogródka a najlepiej do "garnka"  Pozdrawiam serdecznie