Ogródek KaRo - cz.4
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dziękuję,dziękuję
Nie musisz mnie zaskakiwać Ewo ...
sprawia mi radość oglądanie wszystkich Waszych ogrodów i roślin jakie macie u siebie.
Skoro widzę jak rosną u Was to ... to prawie tak jakbym miała je wszystkie u siebie w ogródku.
Wystarczy,ze sobie kliknę i już patrzę na coś pięknego .
Tymczasem dzisiaj zauważyłam maleńkie żywe oznaki wiosny... wiosenki

sprawia mi radość oglądanie wszystkich Waszych ogrodów i roślin jakie macie u siebie.
Skoro widzę jak rosną u Was to ... to prawie tak jakbym miała je wszystkie u siebie w ogródku.
Wystarczy,ze sobie kliknę i już patrzę na coś pięknego .

Tymczasem dzisiaj zauważyłam maleńkie żywe oznaki wiosny... wiosenki

KaRo i mnie dzisiaj odwiedził taki drapieżnik w ogrodzie, tylko bez obiadu i tylko na chwilkę przysiadł na brzozie. Ale ja mieszkam na obrzeżach miasta przy polach łakach i żwirowni.
Twoje oznaki wiosny juuż bardzo duże
, ja swoje pokazałam w wątku o różach. Oj żeby już tylko mrozów nie było.
Twoje oznaki wiosny juuż bardzo duże

I moje róże http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 74&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
I ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=21086" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Damo KaRo
nowe technologie budowlane nie przewidziały wróbli
........nie maja sie gdzie gniezdzic!
ale ale Ty masz juz WIOSNE
.........dobrze niedobrze któz to wie?
niby dopiero koniec stycznia......ale przyznam ze na Błazejach "zapiwniczonych" juz paki!
....a deren jadalny ma bombki!
..........i jak sie nie cieszyc
cmokasy z gór

nowe technologie budowlane nie przewidziały wróbli

ale ale Ty masz juz WIOSNE

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, oznaki wiosny jako żywo. Ja się aż boję u siebie szukać, bo w razie większego przymrozku może się to przecież źle skończyć. Dziś na spacerze z Małym (który z reguły polega na tym, że dziecko zasypia natychmiast po włożeniu do wózka i śpi cały czas stojąc przy tarasie) obserwowałam, co się u mnie dzieje. Nie widzę na szczęście żadnych zmian w stosunku do stanu sprzed Gwiazdki/opadów śniegu. Krokusy już wtedy miały liście, rozchodniki już wtedy wypuszczały nowe odnóżki. Dziś wyrwałam troszkę drobnych chwastów, ale to chyba robota głupiego, poczekam jak ciut podrosną.
-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Damo KaRo
przyniosłam te racuchy
na pogaduchy
napisz co posadzisz wiosną?.......zrobiło na smokach wrazenie drzewo chusteczkowe...niemozliwa "bajka" dla mnie...... ale u Ciebie byłoby hmmm wyzwaniem
ciesze sie z "xipowych" rarytasów
.........chyba nawet sie nie domysla jak lubie buki
[juz sie nie moge doczekac wiosennej aury]
cmokasy z gór zasypanych

przyniosłam te racuchy

napisz co posadzisz wiosną?.......zrobiło na smokach wrazenie drzewo chusteczkowe...niemozliwa "bajka" dla mnie...... ale u Ciebie byłoby hmmm wyzwaniem

ciesze sie z "xipowych" rarytasów

cmokasy z gór zasypanych

nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Karo !Dziękuję za wizytę.Zerknęłam do poprzednich części i wrażenie bardzo pozytywne.Jesteś o niebo dalej w urządzaniu ogrodu,chociaż Twoj jest młodszy.Wynika to z różnicy w wielkości powierzchni.Ja jeż właściwie zakończylam budowę tła i chcę wprowadzić trochę ciekawostek i ciekawych kolekcji.Tez jestem zainteresowana liliowcami.Chyba zdecyduję się na słowacką firmę,o ile pokonam zawiłości zamówienia.
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
hmm.. u ciebie już widać wiosnę.. a u mnie nadal leży śnieg tak mniej więcej sięga kostek...
pozdrawiam zimowo
pozdrawiam zimowo
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."