Witaj Gieniu kochana.
Faktycznie dosypało u Ciebie sniegu i to porządnie. Szkoda, że niektóre roslinki jak piszesz juz do wykopania.
U mnie to nawet nie widać co zmarzło, a co nie bo wszystko tez pod sniegiem. Pozdrawiam wieczornie. Zdjęcia super, jak zwykle
Geniu dziękuję Ci bardzo za radę, tak myślałem że Ty powinnaś mieć takie kwiatki i na pewno coś o nich mi powiesz, zastosuję się do rady wykopię w czerwcu i ponownie posadzę w sierpniu, bo przecież nie możliwe żeby to były krokusy nie kwitnące. Twoje są bardzo ładne, może i z naszych coś będzie
Witaj Geniu, zaglądam tu dość często i podczytuję, no i oczywiście oglądam Twoje piękne rośliny. Ostatnio zamówiłam dzięki Tobie trochę różnych mieczyków, a wczoraj poszukiwałam kalii i oczywiście już sobie upatrzyłam kilka pięknych kolorów gdyż do tej pory miałam tylko jedną odmianę. Dalej będę zaglądała do Ciebie po cichu bo jest tu miło i bardzo przyjaźnie, a co najważniejsze bardzo optymistycznie.
Majeczko zdjęcie zginęło ,jak możesz usuń tę ramkę po zdjęciu .
Witaj kocico bardzo się cieszę że odwiedziłaś i napisałaś coś w moim wątki .Ja wczoraj przejrzałam sobie połowę cz1 i Ciebie ,dziś zamierzam przejrzeć 2
U mnie raczej nie ma mieczyków 3 lata temu zrezygnowałam ,cebulki oddałam bratowej choć bardzo je lubię i nawet myślę o posadzeniu w donicy .
kall mam rzeczywiście kilka , nie wiem tylko jak i się przechowają bo przymroziło i w piwnicy .
Witaj Aniuto lewizje nie wiem jak te które piszesz wyglądają masz jakieś zdjęcie ?
Nie martw się lewizjami. Powinny nasionka wykiełkować. A jak nie, to teraz
są dostępne i ze dwie sobie dokupisz. Ja też nie wiem co u mnie na działce.
Nie byłam od listopada. Czy będę miała co wiosną oglądać.
Miłej niedzieli