Ogród Igi - cz.5
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga świetny masz ogród, jak się człowiek tak napatrzy to ma ochotę zaraz jechac coś kupić 

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
JolantaGraj pisze:Przy teście nieźle się uśmiałam .![]()
To forum rzeczywiście ma zgubny wpływ na nasze kieszenie .Najchętniej zaraz pojechała bym na zakupy -iglaste zakupy .![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrze że jestem strasznie zmęczona i nie mam na nic siły ,bo pewnie już bym gdzieś wybyła i wróciła z jakimiś chciejstwami .
Jolu, jak będziesz nad morzem to polecam hortulus, koło Koszalina, można tam wydać pieniądze na rośliny.

-
- Kontakt:
kubanki pisze:Iga, jutro Ci wrzucę zdjęcie mojej jednej roślinki, która wydaje mi się podobna do Twojego Nutkatensis Variegata. Porównasz?
Cóż, ja też się rozchorowałam na parę cudeniek u Ciebie.
A mój Little Gem malutki tegoroczny coś niedomaga. Poschły mu igiełki i zbrązowiał z jednej strony. Co to może być?
Aniu, w tym roku świerkom coś nie służy, pamiętasz też się skarżyłam, ale teraz już lepiej, całkiem nieźle wyglądają.
A piesio nie podsikał...........?Ja wiem,że to sunia, ale może ?
-
- Kontakt:
Witaj Elu, cieszę się ,że zaglądasz.tija pisze:Witaj Iguśzaglądam do Ciebie po cichutku ,nic nie piszę bo po co mam się powtarzać że masz piękny ogród
.
Miłego dzionka życzę
Ja też nie zawsze się odzywam. A to moje chwalipiectwo wynikło,o jednej forumce obiecałam pokazać moje roślinki, i wstawiam i wstawiam i końca nie widać.