Ogródek Goni@k
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Goniczku mimo deszczu twój ogródek wygląda ślicznie.
Kontrasty liściowe bardzo podkreślają jego urodę.
Co to za roślinka na 12 zdjęciu ?
Kontrasty liściowe bardzo podkreślają jego urodę.
Co to za roślinka na 12 zdjęciu ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Cynamon pisze:W takim razie wyjątkowo dobrze kadrujesz fotkigoni@k pisze:Problem w tym , że się nie wyrabiam i zawsze coś jest zniedbaneCynamon pisze:Gosiu, ogród fantastyczny ... urozmaicony, świetnie zakomponowany, zadbany ... jak to robisz, że wyrabiasz się czasowo? ;)![]()

Na szczęście ogród mocno się zagęścił i chwastów jest coraz mniej.
Część rabat wysciółkowałam korą i mam na razie spokój .
Beatko, to nie rojnik tylko rozchodnik okazały, jakaś variegatka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lip 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj, Gosiu! Zwiedziłam Twój ogród i jestem pod wrażeniem zmian,jakie w nim zaszły!
Musisz mieć wielką satysfakcję, zaglądając tam co rano. Wszystko rośnie u Ciebie tak bujnie! Niektóre z Twoich roślin są też w moim ogrodzie, ale nie wyglądają tak ładnie.
- Czy ta żurawka w kolorze miodowym to Creme Brule ? Czy nie "gubi" Ci koloru? Ja mam kilka egzemplarzy i 2 sztuki zaczęły mi zielenieć- nie wiesz jaka może być tego przyczyna?
- Czy możesz napisać, jak nazywa się maleńka roślinka o pomarańczowych kwiatkach na 8 zdjęciu ? Jakich potrzebuje warunków i jak się zachowuje w ciągu sezonu?
Musisz mieć wielką satysfakcję, zaglądając tam co rano. Wszystko rośnie u Ciebie tak bujnie! Niektóre z Twoich roślin są też w moim ogrodzie, ale nie wyglądają tak ładnie.
- Czy ta żurawka w kolorze miodowym to Creme Brule ? Czy nie "gubi" Ci koloru? Ja mam kilka egzemplarzy i 2 sztuki zaczęły mi zielenieć- nie wiesz jaka może być tego przyczyna?
- Czy możesz napisać, jak nazywa się maleńka roślinka o pomarańczowych kwiatkach na 8 zdjęciu ? Jakich potrzebuje warunków i jak się zachowuje w ciągu sezonu?