3 godz mnie nie było a tu proszę, ile miłych słów, normalnie rosnę w oczach 8)

Dominiko, Ismena, to przecudnej urody kwiat, który wyrasta z... cebulki, a raczej cebuli ;)
Jeśli chcesz, to podzielę się z Tobą na jesień ;)
A co do Saginy to trzymam ja na mniejszym balkoniku na słońcu, oczywiście przykryta folią i muszę pezyznać, że bardzo szybko wzeszła

Aniu(Andziax007) Cieszę się, że podobaja się Tobie moje Koleuski.
Wszystkie pokazywałyście swoje "pokrzywki", więc stwierdziłam, że i na mnie w końcu pora ;)
A za maleństwa trzymaj kciuki, żeby szybko urosły

Aniu(AnaKa) cieszę się, że podobają się Tobie moje ogrodowe, tym bardziej, że uważam Ciebie za eksperta w tej dziedzinie

Kasiu, zgadza się, Oleander przepięknie pachnie, według mnie dosyć delikatnie, ogólnie cały jest śliczny ale trzeba uważać, bo trujący...
Madziu, moja teściowa ma Oleandra różowego pełnego, ale nijak nie może mi ukorzenić sadzonki,
zastanawiam się, czy nie wziąć tego w swoje ręce ;)
Aniu, Madziu, ja na rośliny, typu Oleandry, Datury, Laur, Fuksje i inne, które zimują w niskich lecz nie minusowych temp, mam specjalnie przygotowany pokój.
U mnie w piwnicy jest za ciepło, bo zbyt blisko pieca, a na strychu z kolei minusowe temp. w zimie, więc musiałam coś wymyślić, a kwiatków się nie pozbędę :twister:

Najgorzej będzie, jak trochę podrosną, bo muszę je wnosić po stromych schodach na górę

Edytko, moje Koleuski mają dobrze, bo stoją sobie troszkę osłonięte od słonka pod dużym świerkiem ;)
Asiu ja o swoje się nie obawiam, bo ten, co chce do mnie wejść, musi najpierw zostać wpuszczony