Kaśkowe storczyki
Beata, naprawdę szkoda, że nie ma Obi w Twoich okolicach. Ja do tej pory najładniejsze storczyki właśnie w Obi widziałam, chociaż w LM też był niezły wybór.
Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
To może wycieczka do Obi w Gorzowie Wlkp. to chyba tylko ok.100km 

Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
Piękne te wasze storczyki. Jutro jadę do Jucci i kupję kilka sztuk.
Ktoś chętny na szybkie pozycjonowanie?
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
Żółty rzeczywiście oryginalny, i takie fajniusie kropeczki jeszcze ma
Niby mam podobnego, a jednak nie to samo...
I dobrze, że sobie kupiłaś coś nowego- to na przetrwanie ciężkich chwil oczekiwania aż się Twoim zdechlaczkom polepszy i aż zakwitną te Twoje uparciuchy- możliwe, że dopiero jesienią, one lubią jesienią puszczać pędy. A w międzyczasie też trzeba czymś wzrok nacieszyć, nie? ;)

I dobrze, że sobie kupiłaś coś nowego- to na przetrwanie ciężkich chwil oczekiwania aż się Twoim zdechlaczkom polepszy i aż zakwitną te Twoje uparciuchy- możliwe, że dopiero jesienią, one lubią jesienią puszczać pędy. A w międzyczasie też trzeba czymś wzrok nacieszyć, nie? ;)
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oba storczyki pięknie kwitną, ten żółty wygląda jak słoneczko- jest oryginalny. ;:8
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam
))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam

Agita to prawda, od razu się przyjemniej zrobiło w pokoju.
AnnaL to słoneczko wywołuje uśmiech za każdym razem kiedy na niego spojrzę. Niestety zestresował się podróżą i zżółkło mu kilka pączków, ale jeżeli resztę otworzy, to i tak będzie wyglądał imponująco.
Natomiast ten buraczkowy to "twardziel". Wcale nie przejął się podróżą, nawet dwa pączki się rozwinęły i widzę, że kolejne dwa się szykują do otwarcia. Ma teraz 9 kwiatów i jeszcze 16 pąków! Już się nie mogę doczekać kiedy pokaże mi się w pełnej krasie
AnnaL to słoneczko wywołuje uśmiech za każdym razem kiedy na niego spojrzę. Niestety zestresował się podróżą i zżółkło mu kilka pączków, ale jeżeli resztę otworzy, to i tak będzie wyglądał imponująco.
Natomiast ten buraczkowy to "twardziel". Wcale nie przejął się podróżą, nawet dwa pączki się rozwinęły i widzę, że kolejne dwa się szykują do otwarcia. Ma teraz 9 kwiatów i jeszcze 16 pąków! Już się nie mogę doczekać kiedy pokaże mi się w pełnej krasie

Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
Anusska żółty niestety trochę gorzej zniósł podróż i stracił aż 5 pączków, ale nadal ma 8 kwiatów i 10 pąków 
A tak przy okazji, nowa mieszkanka mojego domu- Antosia:

A tak przy okazji, nowa mieszkanka mojego domu- Antosia:

Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
o joooooo
jaki słodziak. Trochę większy niż moje maleńtaski. Bardzo lubię koty czarno-białe. Mam jedną taką kocicę, wredota cwana i najkochańsza
"Króweczki" mają w sobie coś ;)
jaki słodziak. Trochę większy niż moje maleńtaski. Bardzo lubię koty czarno-białe. Mam jedną taką kocicę, wredota cwana i najkochańsza

Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
To moja pierwsza króweczka i pierwsze dziecko. Wszystkie moje koty trafiły do mnie jako dorosłe, dlatego tym większą radość sprawia mi opieka nad tym maluchem 
Mała jest bardzo dzielna, na początku nawet nie wiedziała do czego służy kuweta, ale po niecałych dwóch dniach nauczyła się i teraz za każdym razem przybiega i informuje nas, że skorzystała

Mała jest bardzo dzielna, na początku nawet nie wiedziała do czego służy kuweta, ale po niecałych dwóch dniach nauczyła się i teraz za każdym razem przybiega i informuje nas, że skorzystała

Pozdrawiam- Kaśka
Kaśkowe storczyki
Kaśkowe storczyki
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31